Divele care și-au înșelat bărbații cu personaje celebre

Oamenii înșală din motive diferite. Nu se mai înțeleg cu partenerul de viață, nu se mai simt apreciați în relație, vor să se răzbune pe celălalt. Deși poate unii ar crede că doar bărbații sunt înclinați să calce strâmb, există destul femei care au fost infidele partenerilor lor de viață. Iată câteva dive, de afară, dar și autohtone, care nu fost cele mai cuminți în relațiilor lor și au călcat strâmb cu alți bărbați la fel de celebri ca ele.

Madonna l-a înșelat pe Guy Ritchie cu un alt bărbat faimos foto: AFP
Madonna l-a înșelat pe Guy Ritchie cu un alt bărbat faimos foto: AFP

Nu există scuze pentru infidelitate, dar asta nu înseamnă că aceast lucru nu se întâmplă. Iar unele dintre cele mai faimoase femei au fost chiar ele prinse cu amanți sau au avut relații care au început un pic prea repede după separarea de partenerii de viață oficiali.

Bianca Drăgușanu a fugit cu Adrian Cristea la Paris, deși era măritată cu Victor Slav

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Adrian Cristea a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor, chiar și când cei doi nu mai formau oficial un cuplu.

În 2013, Bianca s-a măritat cu Victor Slav, însă mariajul lor nu a durat prea mult. Relația a fost zdruncinată de infidelitatea divei, care a fugit la Paris cu Adrian Cristea. Supărat pe gestul soției sale, Slav a anunțat că divorțează. Bianca și-a pus atunci cenușă în cap și a recunoscut că a făcut un gest necugetat, dar a mai spus că ea și Victor nu mai stăteau de ceva vreme în aceeași casă. Totuși, Bianca a încercat să se împace cu prezentatorul TV, dar fără success, la acel moment.

Kristen Stewart, fotografiată sărutându-se cu regizorul Rupert Sanders

Kristen Stewart și Robert Pattinson au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, dar relația lor s-a terminat abrupt în 2012, după ce actrița a fost fotografiată sărutându-se cu regizorul Rupert Sanders.

Regizorul, care e cu 19 ani mai mare decât Kristen, și actrița s-au cunoscut pe platourile de filmare a peliculei ”Snow White and The Huntsman”. Și Sanders era în altă relație în acel moment: era însurat cu modelul Liberty Ross.

Imaginile cu Kristen și Sanders sărutându-se într-o mașină și îmbrățișați în public au afectat nu doar relația actriței cu Pattinson, dar și cariera ei: Stewart a fost nevoită să se retragă din continuarea filmului ”Snow White and The Huntsman” și să scrie o scrisoare în care să îți ceară scuze publicului și lui Robert Pattinson. Desigur, între timp, Kristen a reușit să scape de această poveste și acum e una dintre cele mai în vogă actrițe de la Hollywood, mai ales după rolul său din ”Spencer”, pentru care a fost nominalizată la numeroase premii.

În 2019, actrița a vorbit deschis despre aventura cu Rupert Sanders și a declarat că între ei nu a fost nimic mai mult decât acel sărut surprins de paparazzi. ”Nu am spus nimic atunci pentru că cine m-ar fi crezut? Dacă te săruți cu un bărbat în public, lumea va fi convisă că te-ai și culcat cu el”, a declarat Kristen Stewart.

Relația Madonnei cu Alex Rodriguez a pus punct mariajului cu Guy Ritchie

Madonna și Guy Ritchie aveau deja o căsnicie cu probleme, când Regina muzicii pop l-a înșelat pe regizor cu jucătorul de baseball Alex Roriguez, în 2008. Aventura celor doi a dus și la finalul mariajului lui Rodriquez cu Cynthia Scurtis, care a declarat, în documentele din procesul de divorț, că înfidelitatea sportivului a fost principalul motiv al despărțirii.

Nici Madonna, nici Alex Rodriguez nu au vrut să recunoască idila, însă surse din preajma lor au declarat, la acea vreme, că jucătorul de baseball a vrut să se convertească la Kabbalah (religia Madonnei pe atunci) și chiar i-a scris o scrisoare în care îi spunea că este ”sufletul lui pereche”.

Meg Ryan și Russell Crowe și-au început aventura pe platourile de filmare

În 2000, Meg Ryan era căsătorită, din 1991, cu actorul Dennis Quiad și nu erau semne că mariajul lor ar avea probleme. Asta înainte ca Meg să înceapă filmările pentru pelicula ” Proof Of Life”, cu Russell Crowe.

Relația din cei doi a devenit rapid una romantic, iar Meg Ryan și Dennis Quaid s-au despărțit. Divorțul lor a fost finalizat în iulie 2001. Din nefericire, la doar câteva luni după, Meg a pus punct și relației cu Russell Crowe.

Elizabeth Taylor și Richard Burton, aventura care a zguduit Epoca de Aur a Hollywood-ului

Elizabeth Taylor și Richard Burton foto: AFP
Elizabeth Taylor și Richard Burton foto: AFP

Cine crede că doar în zilele noastre există scandaluri de infidelitate, se înșală. Dovada cea mai elocventă este chiar marea diva Elizabeth Taylor, care a murit în 2011. Căsătorită de opt ori de-a lungul vieții, cu șapte bărbați diferiți, Taylor a călcat strâmb de numeroase ori.

Cea mai faimoasă idilă a divei a început în 1964, când Elizabeth Taylor l-a cunoscut pe Richard  Burton. Ambii erau căsătoriți, dar asta nu i-a împiedicat să înceapă o aventură. Până la urmă, și Taylor și Burton au divorțat de partenerii lor și s-au căsătorit. Mariajul a durat zece ani, dar în 1975, cei doi actori s-au recăsătorit. A doua căsnicie a durat, însă, doar nouă luni.

Torri Spelling s-a căsătorit cu Dean McDermott,  la o lună după ce a divorțat de soț

Tori Spelling și Dean McDermmott
Tori Spelling și Dean McDermmott

Tori Spelling, cunoscută din serialul ” Beverly Hills 90210”, s-a căsătorit cu actorul Charlie Shanian în iulie 2004.  Căsnicia lor nu a durat însă mult, pentru că vedeta l-a înșelat cu un alt actor, actualul ei soț, Dean McDermott, și el însurat pe atunci.

Tori a vorbit deschis despre aventura sa și chiar a povestit că ea a fost cea care i-a mărturisit soțul său de pe atunci totul.

Tori și Charlie au divorțat oficial în 2006, iar la o lună după, ea și Dean s-au căsătorit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net