Doliu în lumea filmului. O vedetă din serialul Baywatch s-a stins din viață după o luptă crâncenă cu boala

Un actor renumit s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, după o boală crâncenă: Parkinson. Moartea lui a îndoliat inimile familiei și a celor de acasă, iar vestea a fost dată de un regizor renumit. 

Doliu / foto: Pixabay
Doliu / foto: Pixabay

Starul din celebrul serial „Baywacth”, Michael Newman, s-a stins din viață. În anul 2006 a fost diagnosticat cu Parkinson, iar de atunci a încercat să se vindece, însă în zadar. Decesul a survenit în urma unei operații care a suferit mai multe complicații din pricina bolii de care suferea, informează PageSix

A murit Michael Newman

Viața s-a terminat pentru salvamarul Mike „Newmie” Newman, care s-a făcut remarcat prin prisma talentului său actoricesc. Vestea morții lui a fost confirmată marți de Matt Felker, regizorul serialului Hulu despre „Baywatch”, dar și bun prieten al lui Newman. „L-am văzut pe Mike când a fost conștient ultima dată, s-a uitat la mine și, în mod tipic lui Mike, a spus: Ați ajuns exact la timp”, a povestit Felker pentru People.

Actorul s-a făcut remarcat în urma apariției sale în serialul „Baywatch”, în care au jucat și  Pamela Anderson și Carmen Electra. Newman a apărut în 150 de episoade. 

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire”

Newman în serialul „Baywatch”
Newman în serialul „Baywatch”

În trecut, regretatul actor vorbea despre boala sa. Declara, într-un interviu, faptul că boala de care suferea, pe lângă dezavantaje, i-a oferit și o serie de avantaje. 

Michael Newman mărturisea că boala i-a oferit mai mult timp de gândire și a dobândit mai multă înțelepciune în acest fel. Prețuia fiecare zi pe care o mai avea din viață și încerca să petreacă mult timp cu familia și cu prietenii. 

„Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire, pe care poate nu mi l-am dorit, dar mi-a adus și înțelepciune. Corpul meu s-a schimbat atât de încet încât abia dacă observ, dar îmi amintesc constant că boala Parkinson a devenit acum centrul vieții mele. Prețuiesc zilele în care am ocazia să fiu pe acest pământ cu familia și prietenii. Iau viața în serios”, a declarat Newman pentru People în luna august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
banner irina fodor png
Ela Crăciun l-a dus pe Nicholas la Disneyland de ziua lui Foto: Arhiva personală
Vasile Muraru  si Nae Lazarescu Youtuve jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net