Roxana Vașniuc, în doliu! A dat vestea cu ochii în lacrimi: „Nu pot să mă împac cu gândul că nu te voi mai găsi acasă”

Vedeta de televiziune trece prin momente grele după ce a pierdut o persoană extrem de dragă. Roxana Vașniuc este în doliu și anunțul trist l-a făcut prin intermediul rețelelor de socializare. 

Roxana Vașniuc / foto: social media
Roxana Vașniuc / foto: social media

Roxana Vașniuc suferă în urma morții bunicii sale. Cu inima îndurerată, vedeta de televiziune a anunțat că una dintre cele mai importante persoane din viața ei - bunica acesteia - a plecat din această lume și a lăsat un gol imens în sufletul ei. 

„Am văzut ce înseamnă dragostea de bunici”

Unul dintre cele mai greu de suportat momente este acela în care mor persoanele importante pentru noi. Din păcate, Roxana Vașniuc traversează un astfel de episod și cu greu își poate reveni din durerea pe care o simte, după ce și-a pierdut bunica. 

„Ai plecat, mamaie. Ce gol imens mi-ai lăsat în suflet, ce durere… nu pot să mă împac cu gândul că nu te voi mai găsi acasă. Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut cea mai frumoasă copilărie și am văzut ce înseamnă dragostea de bunici. Drum lin …”, a scris Roxana pe rețelele de socializare.

image

„Încerc să o stabilizez, să o întăresc și să fie puternică.”

Roxana Vașniuc este nevoită să țină piept altei dureri cauzată de moartea bunicii sale. În urmă cu ceva timp, vedeta a trecut printr-o altă încercare dificilă, atunci când mama sa se confrunta cu afecțiuni medicale destul de grave. 

În urmă cu ceva timp declara că cea care i-a dat viață a suferit un atac cerebral. Suferința mamei sale este chinuitoare pentru vedetă, care încearcă din răsputeri să își încurajeze mama.

„Sunt foarte curioasă și sper din suflet să reușim să aflăm ce se întâmplă, din ce cauză a făcut atac cerebral, dacă a făcut, pentru că are mai multe simptome care seamănă cu mai multe afecțiuni, și din cauza asta nu știe nimeni ce are, și ea îmi zice: ”nu mai pot, mă duc”. și eu când aud, mi-e foarte greu. Încerc să o stabilizez, să o întăresc și să fie puternică. E greu, nu vrea să mănânce, e chinuitor așa și pentru mine și pentru ea mai ales.”, a spus Roxana Vașniuc și despre problemele de sănătate ale mamei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
banner cristina siscanu png
image png
image png
monica tatoiu serghei mizil jpg
Banner lăutari
Banner Cornelia Patrichi
image
actualitate.net
image
actualitate.net