Roxana Vașniuc, vizită fulger la medicul estetician! De ce e nevoită să-și schimbe silicoanele de urgență

#Exclusiv Click!

Roxana Vașniuc (38 de ani) a trecut de mai multe ori pe la medicul plastician în ultimii ani. Blonda are silicoane, o rinoplastie și un implant în fese. Acum a decis să-și schimbe silicoanele cu unele mult mai mici, din cauza durerilor pe care le acuză.

Roxana Vașniuc a adus pe lume primul ei copil, o fetiță, pe Rose-Marie, în aprilie 2015. Atunci, blonda a constatat că sânii i s-au lăsat și a apelat la primele implanturi mamare.

A făcut, însă, o greșeală majoră căci a optat atunci pentru implanturi mult pre mari. În timp, a începout să acuze dureri foarte mari.

Blonda a trecut, în cursul zilei de joi, pe la cabinetul medicul estetician pentru un consult. A decis să-și schimbe silicoanele cu unele mai mici, ca să scape de durerile atroce.

Roxana Vașniuc a fost la un consult ca să-și schimbe implanturile! „Am dureri foarte mari!”

În urma sarcinii sânii s-au lăsat, așa că, după câțiva ani buni de gândire și informare, am ales să-mi schimb omplanturile! Pentru a nu fi nevoită să fac și un lifting (am foarte multe prietene care au rămas cu cicatrici foarte urâte) am ales să pun un implant mai mare.

Îmi pare rău că nu am ascultat atunci recomandarea medicului estetician. Am dureri mari în ultima vreme și mi-aș dori să arate cât mai finuț și mai natural rezultatul! Așa că, înarmată cu răbdare și încredere, voi face o noua intervenție! Voi alege acum niște implanturi mult mai mici, pentru a scăpa de dureri!”, a declarat Roxana Vașniuc, pentru Click!

Roxana Vașniuc a făcut în clinica noastră o consultație pentru a explora opțiunile disponibile pentru implantul mamar. Echipa noastră de medici a efectuat o consultație detaliată, în care s-au discutat toate variantele asociate procedurii și am discutat cu Roxana care este cea mai bună alegere pentru ea.

Consultația pentru implantul mamar este un proces important în care discutăm cu pacientele noastre opțiunile disponibile și riscurile asociate procedurii. Suntem pregătiți să o ajutăm pe Roxana să ia o decizie înțeleaptă în ceea ce privește procedura de implant mamar, în cazul în care decide să o efectueze în viitor”, a declarat Georgiana Ulmeanu, manager clinică, pentru Click!

Roxana Vaşniuc şi-a pus și implanturi de silicon în fese

Roxana Vaşniuc (38 de ani) este în căutarea perfecţiunii fizice, pe care a găsit-o în decursul anilor în cabinetul medicului estetician. Fosta prezentatoare tv s-a operat în 2019 pentru a obţine un posterior de braziliancă şi a optat pentru implanturi de silicon anatomice.

Implantul a fost aplicat intramuscular pentru a avea un aspect cât mai natural şi a se păstra rezultatul în timp. Această metodă este net superioară celorlalte atât ca aspect, cât şi ca durabilitate. Am utilizat implanturi anatomice de 360 de grame. Sunt foarte potrivite feselor”, a explicat regretatul medic estetician Călin Doboş, la care Roxana Vaşniuc s-a tot operat în ultimii ani.

Roxana Vașniuc s-a căsătorit religios, anul trecut, cu alesul inimii sale, Ionuț, după aproape un deceniu de relație. Ionuț și Roxana au avut un început al relației foarte tumultos, iar cei doi au împreună o fetiță, pe Rose-Marie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net