Roxana Vașniuc, nuntă în mare secret! Când te superbă este în rochia de mireasă / Video

Roxana Vașniuc își vede visul împlinit! Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale, Ionuț, după aproape un deceniu de relație! Reporterii de la Click! au aflat de la vedeta Antena Stars a avut mari emoții, însă a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă. Urmează petrecerea de nuntă! Totul are loc la Timișoara.

Roxana Vașniuc trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Prezentatoarea de televiziune și logodnicul ei și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu. Așadar, va fi cu iubire veșnică, la Timișoara!

Citeste și: „A sărit cu un cuţit la mine!" Roxana Vaşniuc s-a confesat, îngrozită, unei prietene

Nunta divei are loc înainte de nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican, pe care îi vor cununa, ulterior. Roxana Vașniuc s-a cununat civil în weekend-ul ce a trecut cu logodnicul ei, bărbatul cu care are și o fetiță.

Suntem în drum spre Timișoara, ne ducem să îi cununăm pe Armin și Claudia. Mâine o să fie o zi importantă și pentru noi deoarece voi îmbrăca, în sfârșit, rochia de mireasă! Ieri a fost cununia noastră civilă.

A fost o zi de poveste, m-ai frumos decât mi-am imaginat sau visat vreodată! Am ales cu grijă toate detaliile, am avut un decor ca-n filme, un tort superb cu două etaje, un cvartet care a completat perfect atmosfera și cei mai frumoși și speciali nași alături! M-am simțit că o mica prințesă, am ales o rochie diafană, roz și un accesoriu elegant în par. Sper că bunul Dumnezeu să ne dăruiască înțelepciune, să avem o căsnicie binecuvântată și poate un băiețel la anu”, a declarat Roxana Vașniuc, cu o zi înainte de marele moment, pentru Click!.

Vezi și: Roxana Vașniuc a vrut să se sinucidă. Fostul iubit a rupt tăcerea

Roxana a arătat superb în rochia de mireasă!

Faimoasa vedetă de la Antena Stars a avut o rochie de prințesă, cu o broderie specială, plină ochi cu pietre, strălucitoare, dar și foarte sexy. Coafura a fost una specială, blonda și-a păstrat culoarea părului, iar machiajul a fost și el deosebit. Totul a fost realizat de make-up artiști și stiliști, tocmai pentru a arăta superb în această zi minunată.

A avut o relație cu năbădăi

Ionuț și Roxana au avut un început al relației foarte tumultos. Chiar dacă cei doi au împreună o fetiță, pe Rose – Marie, cei doi au avut, în trecut, multe scandaluri. 

Roxana a fost şocată să afle că cel lângă care se culca seara în pat şi pentru care ar fi fost dispusă să renunţe la tot era de fapt cu gândul în altă parte. El a dezamăgit-o profund mai ales că în această toamnă urmau să să căsătorească. În urmă cu doar câteva zile, ea a aflat că iubitul ei s-a cuplat cu o altă femeie, care este şi ea la rândul ei mamă. Nu i-a picat totcmai bine să vadă că el îi creşte copilul alteia şi nu se ocupă de al lui, de fetiţa pe care o are cu Roxana”, declara o sursa, prin 2016, despre relația celor doi.

Iată că toate problemele s-au dus, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Au făcut pasul cel mare și sunt în al nouălea cer

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre