Vica Blochina, Anna Anna Lesko, Roxana Vașniuc au pozat doar în prosop, fără lenjerie intimă

Ultima actualizare:

    Roxana Vaşniuc (29 de ani)
Roxana Vaşniuc (29 de ani)

Din ce în ce mai goale! Aşa au apărut pe reţelele sociale divele patriei. Vica Blochina, Roxana Vaşniuc, Adelina Pestriţu, Anna Lesko şi Rocsana Marcu au aruncat bluziţele şi lenjeria intimă şi şi-au acoperit părţile intime doar cu prosopul flauşat. Iată-le în toată splendoarea, după un duş fierbinte.

Divele au generat o nouă modă, fotografiatul în prosop şi fără chiloţei. Mai multe vedete de la noi, care pe deasupra sunt şi mame, au dat jos textila şi au apărut pe Instagram fix aşa cum le-a lăsat Mama Natură, acoperite discret, doar în zonele esenţiale.

Vica a împlinit de curând 44 de ani, însă nu se dezice de acest curent, aşa că a apărut în mediul online înfăşurată cu prosopul.

Blondina are o siluetă de invidiat şi se întreţine la sala de sport, dar şi cu tratamente anticelulitice. În plus, ţine cure de detoxifiere.

Pe ici, pe colo, bisturiul şi injecţiile contra ridurilor o ajută la menţinerea frumuseţii. Poza ei a strâns 2.257 de aprecieri.

Şi Adelina Pestriţu (32 de ani) a postat pe Internet într-o ipostază asemănătoare, cu silicoanele şi tatuajele la vedere.

Ea este mămica unei fetiţe de un an, dar şi-a recăpătat silueta destul de rapid, cu ajutorul antrenamentelor de la sala de sport şi a unei alimentaţii corecte.

Poza cu Adelina a strâns 27.135 de likeuri. Anna Lesko a împlinit anul acesta 40 de ani şi, odată cu schimbarea prefixului, a vrut să le arate fanilor că e la fel de sexy.

Nu ştim dacă e vorba despre criza vârstei, cert este că artista e sexy şi îmbrăcată, şi dezbrăcată! Ea găteşte destul de bine, cu specific moldovenesc, aşa că, în afară de operaţiile estetice, cu siguranţă mâncarea bună o ajută să se menţină.

Poza ei a adunat peste 4.000 like-uri. Sunt amândouă blonde şi mame de fete, numai că între ele este o diferenţă de 9 ani.

Roxana Vaşniuc (29 de ani) şi Rocsana Marcu (38 de ani) s-au pozat în prosopelul de baie. Roxana a adunat 1.460 de like-uri, iar tiza ei mai în vârstă a adunat doar 400 de like-uri.

În total, cele cinci dive au adunat aproape 35.000 de aprecieri din partea fanilor. 

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net