Roxana Vașniuc, totul despre secretele frumuseții sale! Cum se menține vedeta

#Exclusiv Click!

Roxana Vașniuc (39 de ani) este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Blondina acordă o importanță aparte aspectului său fizic. Contactată de Click! aceasta ne-a spus secretul taliei sale de viespe.

„În momentul de față sunt mulțumită de cum arăt. Nu am făcut niciodată foamea să mă mențin. Nu țin dietă, îmi fac toate poftele în prezent. Înainte mergeam frecvent la tratamente corporale, dar de vreo jumătate de an nu mai merg, am zis STOP într-o zi. Eu sunt mulțumită de felul în care arăt, bine, este loc și de mai bine, dar sunt ok, eu cu mine. Eram dependentă de tratamente corporale. Acum merg la salon doar când am un eveniment, în rest nu, nu mai merg deloc”, a spus Roxana Vașniuc, pentru Click!

Vedetă asumată

Roxana Vașniuc ne-a mai mărturisit și ce intervenții estetice și-a făcut la nivelul feței, dar și la nivelul corpului, pentru a arăta și mai bine decât în mometul de față.

„Am intervenții estetice la față, normal. De exemplu, recent, mi-am topit acidul din buze, am avut vreo patru intervenții la nivelul buzelor, asta pentru că mi-am pus în trecut picătura de silicon și acum nu mai pot scăpa de ea. Dar după toate intervențiile acestea sunt mult mai mulțumită de felul cum arată buzele mele. Am și implant mamar. Uneori mă doare spatele din cauza sânilor, dar nu vreau să scot silicoanele. Am o vorbă....baba suferă la frumusețe”, ne-a mai dezvăluit aceasta.

Click! spune

Roxana Vașniuc a ajuns în atenția publiculu,i după ce a făcut parte din mai multe proiecte de succes din televiziune, atât de la Etno TV, cât și de la Antena Stars. De asemenea, pe lângă meseria de moderatoare TV aceasta merge și la evenimente, unde este invitată să le prezinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net