Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit! „Se știe că soțul a înșelat-o”

În ciuda faptului că, pentru moment, nu există documente depuse în sistemul judiciar, este cert că Emily Ratajkowski și soțul său, producătorul Sebastian Bear-McClard se despart, după o poveste de iubire ce datează de acum patru ani. Modelul a fost surprins pe rețelele de socializare fără verighetă, iar inelul a fost văzut de către internauți pentru ultima oară la începutul lunii iunie, până să renunțe la a-l mai purta.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard s-au despărțit pe fondul unor acuzații potrivit cărora producătorul ar fi înșelat-o de mai multe ori. Ea a luat decizia de a-și părăsi soțul în vârstă de 41 de ani, după ce s-a aflat că este un „infidel recidivist”, dar se pare că nu a fost prea afectată de separare.

Vezi și: Emily Ratajkowski l-a acuzat de hărţuire sexuală pe cântăreţul Robin Thicke

O sursă din apropierea vedetei a confirmat vestea pentru publicația People și a transmis că Emily se concentrează pe creșterea fiului pe care îl are împreună cu Sebastian Bear-McClard, Sylvester, în vârstă de un an și trei luni.

Emily Ratajkowski va depune cererea de divorț. A fost înșelată

„S-au despărțit recent. A fost decizia lui Em. Ea se descurcă bine, este puternică și se concentrează asupra fiului ei. Adoră să fie mamă”, a spus o persoană din anturajul lui Emily Ratajkowski.

Nu rata nici: Emily Ratajkowski, mai senzuală ca niciodată la un an după ce a născut! Ipostază incendiară

Mai mult, sursa anonimă a declarat că modelul în vârstă de 31 de ani plănuiește să depună o cerere de divorț. „Da, a înșelat-o. Este un infidel recidivist. E groaznic, e un câine”, mai spun apropiații

Totodată, se pare că nu este un secret faptul că Emily Ratajkowski a fost înșelată de soțul ei! Claudia Oshry, o cunoscută comediantă, a povestit în podcastul The Morning Toast că infidelitatea lui Sebastian Bear-McClard este un subiect cunoscut în branșă și că, într-adevăr, soția are de gând să îi dea papucii.

„Se știe că soțul ei a înșelat-o și că vor depune actele pentru divorț”, a spus ea, adăugând că nimeni nu ar trebui să fie luat prin surprindere de aceste vești.

Emily și Sebastian formează un cuplu din 2018. Și-au oficializat relația de Sfântul Valentin și s-au căsătorit la finalul lunii februarie, în New York, la doar câteva săptămâni după. Înainte să aibă o relație, cei doi soți au fost prieteni o perioadă îndelungată de timp.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
cub catalin botezatu dubai png