Fericire mare pentru Bruce Willis! Actorul a devenit bunic

Ultima actualizare:

Fericire mare în familia lui Bruce Willis (68 de ani). Actorul și fosta lui soție, Demi Moore (60 de ani), au devenit bunici. Fiica lor cea mare, Rumer (34 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Vestea cea mare a dat-o chiar ea!

Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oară (Foto: GETTYIMAGES)
Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oară (Foto: GETTYIMAGES)

Fiica lui Bruce Willis a născut o fetiță

Rumer Wilis a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu fetița ei nou-născută, care a venit pe lume la data de 18 aprilie și care va fi botezată Loutte Isley Thomas Willis.

Ești magie pură. Născută acasă, marți, 18 aprilie. Ești mai mult decât tot ce am visat vreodată”, a scris proaspăta mămică, pe rețelele sociale. Loutte este prima nepoțică a lui Bruce Willis și a actriței Demi Moore.

Bruce, alături de fiica lui cea mare, Rumer Willis (Foto: GETTYIMAGES)
Bruce, alături de fiica lui cea mare, Rumer Willis (Foto: GETTYIMAGES)

Chiar dacă a fost încercat de greutăți în ultima vreme, după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, Bruce și-a găsit liniștea în sânul familiei, care are grijă de el și care îi este alături în fiecare clipă. Conform surselor apropiate de actor, acesta își dorește să rămână lucid cât mai multă vreme, pentru copiii lui, iar acum, și pentru nepoțică.

Boala de care suferă îl face să aibă probleme de vorbire și pierderi de memorie. Bruce Willis, care are o avere de 250 milioane de dolari, este căsătorit din 2009 cu modelul britanic Emma Heming (44 de ani), alături de care are două fetițe, pe Evelyn (8 ani) și pe Mabel (11 ani). Din mariajul cu Demi Moore, care a durat din 1987 până în 2000, mai are trei fete, Rumer, Scout La Rue (31 de ani), și Tallulah Belle (29 de ani). A rămas într-o relație extrem de bună cu fosta lui soție, care alături de fetele lor îl vizitează des pe actor și petrece toate sărbătorile împreună cu acesta.

Recent, Bruce Willis a mai avut parte de o bucurie. Fiica lui, Mabel, a împlinit 11 anișori, iar starul din „Greu de ucis” a celebrat-o pe micuță, la casa lor din California.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net