Fiica lui Ben Affleck vrea să fie băiat? S-a ras în cap și și-a schimbat numele

Ultima actualizare:

Seraphina Rose (15 ani), fiica lui Ben Affleck (51 de ani) și a lui Jennifer Garner (52 de ani), a anunțat că și-a schimbat numele în Fin, la o slujbă de pomenire pentru bunicul ei. Nu a dat mai multe detalii, însă a venit rasă în cap și îmbrăcată într-un costum bărbătesc.

Colaj Seraphina Rose (Fin Affleck)
Seraphina Rose și-a schimbat numele în Fin Affleck (Foto: Profimedia)

   „Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”  

Evenimentul a fost transmis în direct pe rețeaua socială Facebook, fiind un omagiu adus tatălui lui Jennifer Garner, William Jack Garner, care s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, la vârsta de 85 de ani, conform tabloidului britanic Daily Mail.

 „Bună ziua, mă numesc Fin Affleck”, a spus adolescenta în fața celor prezenți în biserică, apoi a citit capitolul 16, versetul 8 din Cartea Proverbelor: „Mai bine să ai puțin, dar să fii drept, decât să ai venituri mari din nedreptate.”

Nu se știe încă dacă se identifică în prezent ca băiat sau ca persoană non-binară (o identitate de gen fluctuantă, care se identifică cu două sau mai multe genuri sau, în unele cazuri, cu nici un gen), pentru că nu a specificat exact dacă își dorește pronume noi din punct de vedere al genului. Cert este că vrea ca de acum să fie cunoscută drept Fin, inclusiv la școala din Brentwood, Los Angeles, semn că părinții îi susțin pe deplin decizia. Zilele trecute, a apărut la cursuri cu un rucsac nou, pe care era brodat noul său nume.

Jennifer Garner și Ben Affleck, care au divorțat în 2018, mai au împreună o fată, pe Violet Anne (18 ani), și un băiat, Samuel (12 ani). Actorii au rămas buni prieteni de dragul copiilor. În 2022, Ben Afleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez (54 de ani).

Și fata Angelinei s-a tus «periuță»

Shiloh Jolie-Pitt, rasă în cap, îmbrăcată într-un hanorac negru
Shiloh Jolie-Pitt preferă și ea stilul masculin (Foto: Profimedia)

Shiloh Jolie Pitt (17 ani) s-a ras și ea în cap, în urmă cu câteva luni. Fiica Angelinei Jolie, care este dansatoare, s-a vopsit roz în cap și a adoptat în ultima vreme un stil vestimentar masculin. Cu toate acestea, este cunoscut faptul că lui Shiloh îi place să jongleze cu hainele. Uneori poartă rochiile mamei ei, își lasă părul lung și se machiază, alteori este la popul opus. Când avea 8 ani, i-a anunțat pe părinții ei, Brad Pitt și Angelina Jolie, că își dorește să i se spună John.

Cei doi au acceptat, însă se pare că atunci când a crescut, Shiloh s-a răzgândit în privința schimbării numelui. Angelina și fostul ei soț au împreună șase copii, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh și gemenii Knox și Vivienne (15 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image png
cub sensy png
image
actualitate.net
image
actualitate.net