George şi Amal Clooney au împlinit 5 ani de căsnicie. Ea înfloreşte, el se ofileşte

image
George şi Amal susţin că încă se înţeleg foarte bineFoto: Profimedia

Actorul George Clooney şi avocata Amal Clooney au sărbătorit împlinirea a 5 ani de căsnicie. Ea a reuşit să rămână neschimbată în acest timp, în timp ce el a albit mult şi a început să semene mai mult cu Moş Crăciun decât cu şarmantul star care era înainte de căsătorie.

Actorul George Clooney (58 de ani) şi avocata Amal Clooney (41 de ani) şi-au serbat împlinirea a 5 ani de căsnicie împreună cu bunii lor prieteni, Rande Gerber /57 de ani) şi Cindy Crawford (53 de ani). Petrecerea a avut loc, vineri, 27 septembrie, la Restaurantul 4 Charles Prime Rib din New York. În timp ce Amal a apărut înfloritoare, Clooney părea mult îmbătrânit din cauza părului şi a bărbii albe.  Cei doi s-au căsătorit la 27 septembrie 2014, la Veneţia, în Italia. Se înţeleg de minune, deşi unii credeau că diferenţa de vârstă le va pune probleme în căsnicie. Sunt foarte fericiţi de când au venit pe lume gemenii lor, Ella şi Alexander, care au împlinit doi anişori la 6 iunie.

George Clooney s-a apucat din nou de alcool

Aici i-a născut pe gemeni soţia lui George Clooney

George şi Amal Clooney au proprietăţi pe tot globul

După cinci ani de căsnicie, cuplul George şi Amal Clooney este prosper. Celebrul actor şi om de afaceri şi faimoasa avocată, expertă în Drepturile Omului, au proprietăţi în toată lumea. Ei fac parte de asemenea dintre cele mai bogate celebrităţi. Clooney are o avere de 239 de milioane de dolari. Anul trecut, el a câştigat circa 27.283 de dolari pe oră. La rândul său, Amal are şi ea o avere de 20 de milioane de dolari. În New York, Clooney şi consoarta au o casă de 13 milioane de dolari, pe care au cumpărat-o chiar după nuntă. Ei mai au o superbă vilă pe malul Lacului Como din Italia, de 13 milioane de dolari. De asemenea sunt posesorii unei case din secolul XVII, pe care au restaurant-o, în apropiere de Londra. Actorul George Clooney şi avocata Amal Clooney au sărbătorit recent împlinirea a 5 ani de căsnicie

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
kate middleton
Oana Ionita in spital  jpg
Jason Momoa
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Alexandru Tomescu
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png