Gestul bizar pe care Keith Richards l-a făcut după moartea tatălui: „Am deschis capacul și...”

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre chitaristul trupei Rolling Stones se știe că este un non-conformist, însă gesturile sale ridică uneori mari semne de întrebare.

keith richards ozzy osbourne jpg

 Pe lângă toate calitățile de muzician care l-au plasat pe Keith Richards în topurile mondiale, starul rock a reușit să facă turul ziarelor de pe întreg mapamondul datorită adicției sale. Chitaristul a recunoscut în repetate rânduri că adora să se drogheze în tinerețe, obicei la care a renunțat cu greu. Și cum obișnuința își spune cuvântul, vedeta a făcut un gest pe care mulți l-au condamnat.

S-ar putea să te intereseze și: Keith Richards, Rolling Stones: „M-am drogat atât de mult în viaţa mea, încât că au renunţat drogurile la mine, nu eu la ele“

După decesul tatălui său, familia a decis să îl incinereze, iar Keith Richards, starul de la Rolling Stones a recunoscut că a tras pe nas pulberea obținută în urma acestui obicei.

Keith Richards de la Rolling Stones s-a drogat cu cenușa tatălui

 ”Iubeam heroina. Nu mi-aș da sângele pentru nimeni. E adevărat, am tras pe nas cenușa tatălui meu. Mi-am ingerat strămoșul. Am deschis capacul cutiei și niște pulbere a căzut pe masă. Ca o pudră. Și nu am putut rezista, am luat un pai, am făcut o linie și gata”, a declarat Keith Richards, într-un interviu pentru Noisey.

Acum a povestit mai mult despre subiect, însă a vorbit pentru prima dată despre gestul extrem în anul 2007, când a recunoscut că: „A fost incinerat și nu m-am putut abține. Tatălui meu nu i-ar fi păsat, nu i-a păsat oricum. Am tras și încă sunt în viață”.

Nu rata nici: Ozzy Osbourne, operat de urgență! Soția Sharon nu pleacă de la căpătâiul lui

Keith Richards are 78 de ani și s-a născut în Dartford, Marea Britanie. A cunoscut succesul odată cu trupa Rolling Stones, unde a fost chitarist. Discurile sunt ascultate în continuare de milioane de fani, iar membrii au ajuns să joace în mai multe filme de succes. Chitaristul este căsătorit cu Patti Hansen din anii 80 și împreună au cinci copii.

Ozzy Osbourne îi face competiție! El s-a delectat cu... furnici

Mai mult, pare-se că muzicianul de la Rolling Stones nu este singurul care și-a dorit să experimenteze senzații cel puțin extreme. Ozzy Osbourne, unul dintre cele mai controversate personaje din lumea muzicii, a decapitat un porumbel, un liliac și mai apoi a intrat în atenția publicului după ce a urinat pe un monument dedicat celor ce s-au stins în bătălia de la Alamo, Texas.

Apoi, însă, artistul a făcut un gest neașteptat, de-a dreptul: a tras pe nas mai multe furnici care traversau podeaua, unele dintre ele ajungându-i inclusiv în gură. Informația a fost împărtășită de către Sharon Osbourne, soția starului, într-o carte biografică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net