Ozzy Osbourne, operat de urgență! Soția Sharon nu pleacă de la căpătâiul lui

Ultima actualizare:

Soția lui Ozzy Osbourne, Sharon, a scos la iveală detalii dureroase despre starea de sănătate a bărbatului căruia îi e alături de ani buni. Artistul suferă de boala Parkinson și în luna mai a acestui an a fost surprins în timp ce se ajuta de un baston, pentru a reuși să meargă.

Acum, specialiștii au decis că Ozzy Osbourne va fi supus unei operații deloc ușoare, la ceafă, care potrivit partenerei sale, îi va „influența viața”. Bărbatul va fi internat în Los Angeles, iar soția lui zboară, de urgență, din Regatul Unit, pentru a-i fi alături. Se pare că aceasta ar fi ultima operație prin care rockerul trebuie să mai treacă pentru a-și recăpăta sănătatea.

Vezi și:  Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar în România, pentru refugiaţii din Ucraina. Ce spune despre ţara noastră

„Ozzy are o operație mare luni (n.red. – astăzi, 13 iunie) și trebuie să fiu acolo. Îi va influența într-adevăr restul vieții. De altfel, fiul meu va deveni tată în aproximativ trei săptămâni și noi vom celebra aniversarea a 40 de ani de căsătorie pe 1 iulie”, a declarat Sharon, soția lui Ozzy Osbourne.

De când a început să se degradeze starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne

 În luna aprilie, Piers Morgan a vorbit cu Sharon Stone despre boala soțului ei, Parkinson. Se pare că artistul în vârstă de 73 de ani avea programată această intervenție chirurgicală de ceva timp.

Nu rata: FOTO Ozzy Osbourne a rămas o umbră a omului care a fost. Cum s-a degradat „Prinţul întunericului“ în timpul pandemiei

Cum se simte Ozzy, omul meu? Este unul dintre oamenii mei preferați din întreaga lume. A trecut prin război, la capitolul sănătate, cum se simte acum?”, a spus gazda emisiunii.

„Se simte binișor, îți transmite iubire. Mai are încă o operație și apoi abia așteaptă să se întoarcă acasă”, a răspuns apoi Sharon, despre Ozzy Osbourne.

Locuința soților Osbourne, transformată în centru de recuperare de un arhitect

Mai mult decât atât, pentru a facilita menținerea sub control a bolii lui Ozzy Osbourne, Sharon a decis să construiască o nouă aripă în cadrul imobilului din Regatul Unit. Se pare că drumurile la spital au devenit dese, iar soții vor avea alături specialiști care să îi ajute la orice oră din zi și din noapte.

În planul noii construcții se regăsesc un spațiu de cazare pentru cadrele medicale, cadre metalice de care artistul se poate ajuta atunci când merge, precum și multe spații de odihnă pentru Ozzy Osbourne. De altfel, Sharon ar vrea să construiască și un spațiu dedicat recuperării medicale fizice.

Amintim faptul că Ozzy Osbourne a suferit o căzătură în urmă cu trei ani, iar starea sa de sănătate a început să se degradeze considerabil în urma accidentului. De atunci, Sharon Osbourne îl ajută chiar și la cele mai mici activități, din cauza problemelor de mobilitate pe care le afișează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net