Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar în România, pentru refugiaţii din Ucraina. Ce spune despre ţara noastră

#Război Ucraina-Rusia

Nu doar oamenii simplii s-au mobilizat pentru a ajuta refugiaţii care fug din calea războiului din Ucraina, ci şi vedetele. Unele au mers chiar la graniţa Ucrainei, pentru a ajuta, aşa cum este şi cazul lui Jack Osbourne, fiul lui Ozzy Osbourne. El a venit chiar în România, pentru a lucra ca voluntar cu copiii orfani. 

Jack Osbourne a fost voluntar la graniţa româno-ucraineană foto: instagram
Jack Osbourne a fost voluntar la graniţa româno-ucraineană foto: instagram

Jack Osbourne a dezvăluit pe pagina sa de Instagram că a fost la graniţa dintre România şi Ucraina, pentru a ajuta copiii orfani care fug din calea războiului. El a povestit că a ezitat să facă acest lucru public pentru că nu îşi dorea atenţia mediatică. Fiul lui Ozzy Osbourne a mărturisit că a lucrat ca voluntar pentru organizaţia Third Wave Volunteers  El a mai spus că a simţit că era datoria lui să meargă să ajute personal, nu doar să publice un mesaj sau un steag pe social media. 

"Am ezitat mult să fac acest lucru public, pentru că nu vreau atenţie şi sunt sătul de cei care fac astfel de gesturi doar ca să le pună pe social media. Am mers pentru că m-am simţit obligat să ajut şi pentru că am simţit că a pune o imagine cu un steag sau ceva de genul ar fi prea puţin. Săptămâna trecută, am revenit dintr-o călătorie revelatoare de la graniţa dintre România şi Ucraina. Am fost voluntar pentru o organizaţie numită Thrid Wave Volunteers. Am fost însărcinaţi cu ajutorul medical pentru orfanii cu nevoi speciale, care sunt evacuaţi din Ucraina. Deşi cât am fost acolo, o altă organizaţie nu a putut să le asigure evacuarea, ei au reuşit să plece acum", a dezvăluit Jack Osbourne. 

Jack Obsbourne, în timpul voluntariatului din România foto: Instagram
Jack Obsbourne, în timpul voluntariatului din România foto: Instagram

Jack Osbourne, impresionat de organizarea voluntarilor români

Fiul solistului Back Sabath a fost impresionat de felul în care este gestionată situaţia refugiaţilor la graniţa română. El a ţinut că precizeze că a văzut multă frică şi nesiguranţă printre cei care fug din Ucraina. 

"Am văzut oamenii în cea mai rea formă a lor, dar şi în cea mai bună. În timp lucrat la graniţă, am văzut valuri peste valuri de refugiaţi, mulţi copii şi femei, toţi fugind din ţara lor în speranţa că vor găsi siguranţa. Frica şi nesiguranţa au fost sentimentele cel mai des întâlnite. Graniţa română e bine organizată şi cu multe reusrse. Poţi să te uiţi la ştiri toată ziua, dar nu vei ştii niciodată pe deplin povestea. Vreau să mulţumesc echipei cu care am lucrat, pe care nu o voi numi, din motive de securitate", a spus Jack Osbourne, pe pagina sa de Instagram. 

1.000 de orfani cu nevoi speciale,  blocaţi în Kiev

Conform site-ului organzaţiei Third Wave Volunteers, peste 1.000 de orfani cu nevoi speciale sunt blocaţi în capitala Kiev- Ei au fost adoptaţi de părinţi din SUA, dar nu pot ajunge deocamdată la noile case. Un orfelinat provizoriu a fost înfiinţat în Moldova, iar 36 dintre aceşti copii vor fi îngrijiţi acolo. 

Orlando Bloom a mers ca voluntar în Republica Moldova

Orlando Bloom, cu refugiaţi din Ucraina
Orlando Bloom, cu refugiaţi din Ucraina

Jack Osbourne nu este singurul star mondial care vine în zonă. Orlando Bloom a fost, cu UNICEF, în Republica Moldova, pentru a ajuta copiii ucraineni ajunşi în ţara de peste Prut. 

„De la începutul războiului din Ucraina, un copil a devenit refugiat aproape în fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF, întâlnind familii care au fost nevoite să lase totul în urmă, în căutarea siguranței. Copiii din Ucraina și din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți oferi.", a scris Orlando Bloom pe contul său de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net