Gwyneth Paltrow, acuzată că a accidentat grav un schior! Ce sumă îi cere victima

Ultima actualizare:

Săptămână grea pentru Gwyneth Paltrow (50 de ani). Zilele trecute a început procesul în care este acuzată că a rănit grav un schior, în 2016, și că a fugit de la locul accidentului. Terry Sanderson (76 de ani), un fost optician ieșit la pensie, a dat-o în judecată pe celebra actriță și a acuzat-o că a schiat necontrolat, provocându-i un traumatism cranian, patru coaste rupte și alte răni grave.

Gwyneth Paltrow, în prima zi a procesului (Foto: GettyImages)
Gwyneth Paltrow, în prima zi a procesului (Foto: GettyImages)

Terry Sanderson susține că Gwyneth Paltrow i-a provocat răni grave

Presupusa victimă i-a solicitat daune de 300.000 de dolari lui Paltrow, după ce o cerere anterioară, de 3,1 milioane de dolari, a fost respinsă în 2019. La rândul său, actrița americană l-a dat și ea în judecată, susținând că el e cel care a lovit-o, de fapt. Ea i-a cerut drept daune o sumă simbolică de 1 dolar.

Gwyneth Paltrow este pasionată de schi (Foto: Instagram)
Gwyneth Paltrow este pasionată de schi (Foto: Instagram)

Declarațiile de deschidere în procesul civil cu juriu au avut loc marți, la Judecătoria din Park City, Utah, iar procedurile vor dura opt zile. Actrița s-a prezentat la tribunal îmbrăcată într-un pulover bej, nemachiată și vizibil abătută. Ea a încercat, în zadar, să își scundă fața cu o agendă albastră, pentru a nu fi fotografiată în timpul procesului, deși audierile au fost transmise LIVE pe toate canalele TV de știri din SUA, dar și online. La tribunal, au fost prezenți și membri ai familiei lui Paltrow, potrivit martorilor.

În timpul procesului, avocatul lui Gwyneth, Steve Owens, a susținut că victima este, de fapt, actrița și i-a îndemnat pe jurați să nu lase simpatia față de afecțiunile medicale ale lui Sanderson să le afecteze judecata. El a pus la îndoială credibilitatea bărbatului, legându-se de vârsta lui înaintată și de faptul că a dat declarații contradictorii, de-a lungul anilor, cu privire la acest incident.

La început zicea că nu își amintește nimic. Ei bine, amintirile lui despre caz se îmbunătățesc de-a lungul anilor. Asta e tot ce voi spune. Nu așa funcționează memoria!”, a afirmat Owens, conform tabloidului britanic Daily Mail.

Apărarea lui Paltrow susține că Terry Sanderson exagerează cu totul această poveste și că vrea să profite de averea de 200 de milioane de dolari a starului de la Hollywood.

Sanderson a declarat anterior că a așteptat aproape trei ani pentru a intenta procesul împotriva actriței, deoarece nu putea funcționa corespunzător din cauza comoției suferite. Procesul este programat să se încheie pe 30 martie.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net