Halle Berry, în bikini pe stradă la 55 de ani. N-ar trebui să fie ilegal să arăți atât de bine?

Desculță, în bikini și cu un tricou înnodat în talie! Așa a întâmpinat Halle Berry începutul de weekend, pe străzile din Malibu, California. Actrița în vârstă de 55 de ani este o ilustrarea perfectă a ideii că sportul practicat consecvent te poate ajuta să te menții în formă și după ce ai trecut de prima tinerețe.

image

Cu siguranță, Halle Berry datorează mult din felul în care arată genelor sale. La fel de adevărat este însă că mama Natură nu poate face totul în locul tău.

Actrița nu a făcut niciodată un secret din faptul că își întreține silueta cu foarte mult sport, iar cele mai recente imagini publicate pe contul personal de Instagram vin să întărească această idee.

Cel mai important este că sportul nu e un chin pentru frumoasa actriță. Dimpotrivă, Halle Berry pare să se distreze de minune în timp ce alunecă pe o placă de skateboard, desculță, purtând doar o pereche de bikini cu motive vegetale și un tricou alb înnodat sub sâni.

Actrița pare să se țină foarte bine pe placă, în ciuda vitezei, pe o alee mărginită de copaci din Malibu, și primește felicitări de la chipeșul ei antrenor personal. Amândoi lasă impresia că sunt pregătiți de ceea ce actrița a numit ”Fitness Friday” (vinerea de fitness).

Actrița a adăugat și un îndemn pentru fanii ei: „Lucrați întotdeauna pentru a fi cea mai bună versiune a voastră în timp ce aterizați pe două picioare... sau pe patru roți”.

Halle Berry, prima actriță premiată cu un Oscar pentru un rol principal

Halle Berry a sărbătorit recent 20 de ani de când a făcut istorie în lumea filmului. Frumoasa actriță a fost prima femeie de culoare premiată cu un Oscar pentru un rol principal. Halle a primit mult râvnita statuetă pentru rolul din drama ”Monster Ball”, în care a jucat alături de Billy Bob Thornton, Heath Ledger, Sean Combs, Mos Def și Will Rokos.

Imaginile cu Halle Berry pe scenă, primind Oscarul pentru cel mai bun rol principal nu par cu mult diferite de ceea ce vedem astăzi. Actrița și-a păstrat silueta și tonusul fizic, în ciuda trecerii anilor. Doar coafura a suferit câteva modificări.

Halle Berry, în 2002, când a primit un Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal
Halle Berry, în 2002, când a primit un Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net