Harry Styles și Olivia Wilde s-au despărțit după o relație de doi ani. Între ei e o diferență de zece ani

Ultima actualizare:

Solistul Harry Styles, 28 de ani, și actrița Olivia Wilde, 38 de ani, și-au spus adio, recent, iar vestea a fost făcută publică de revista People Magazine.

Harry și Olivia au format un cuplu timp de doi ani de zile
Harry și Olivia au format un cuplu timp de doi ani de zile

Harry e mereu în turneu, Olivia e blocată în Los Angeles

Să fi fost de vină diferența de vârstă, cei doi fiind despărțiți de zece ani, sau faptul că amândoi profesează în industria artistică, dar în domenii diferite, și programele lor nu coincid? 

Conform unor surse citate de Daily Mail, Harry Styles se află în turneu și urmează să părăsească SUA pentru concerte, în timp ce Olivia Wilde se concentrează pe educația copiilor ei, fiind prinsă și cu proiecte în Los Angeles. De altfel, aceasta a fost viața lor de cuplu, din momentul ridicării restricțiilor impuse în pandemie, cei doi fiind departe unul de celălalt.

Astfel, conform informațiilor „scăpate” presei, cei doi au pus capăt relației de comun acord, fără ca decizia să fi fost exclusiv a unuia dintre cei doi artiști. „Încă sunt foarte buni prieteni. A fost o decizie amiabilă”, a declarat sursa citată  de Daily Mail.

Când s-a cuplat cu Harry Styles, Olivia Wilde s-a despărțit de logodnicul ei, Jason Sudeikis, de 45 de ani, la începutul anului 2020, după nouă ani de relație! Olivia și Jason au împreună doi copii, Daisy, de 6 ani, și Otis, de 8 ani.

Realația dintre Olivia Wilde și Harry Styles a devenit oficială, în 2020, când cei doi au fost apărut împreună, în public, pentru prima dată la nunta agentului cântărețului, care a avut loc la San Ysidro Ranch din Montecito, California, SUA. Înainte de Olivia, Harry Styles a avut relații cu fotomodelul Camille Rowe, de 30 de ani, fotomodelul portughez Sara Sampaio, de 28 de ani, și cu Tess Ward, de 27 de ani, chef și blogger.

El s-a mai iubit cu cântăreața Taylor Swift, de 31 de ani, fotomodelul Kendall Jenner, de 25 de ani, și cu regretata prezentatoare de televiziune Caroline Flack, în 2011, pe când el avea 17 ani, iar ea avea vârsta de 32 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net