Leonardo a făcut o nouă victimă! Ea este presupusa iubită a starului! Modelul ucrainean Maria Beregova, dezvăluiri picante la radio. Galerie foto incendiară

Ultima actualizare:

Modelul ucrainean Maria Beregova, în vârstă de 22 de ani, cea care ar fi implicată într-o idilă cu Leonardo Di Caprio, a făcut o serie de afirmații despre celebrul actor, care au agitat spiritele, în cadrul unui interviu la un post de radio australian, Sydney's 2DayFM.

cub Leonardo DiCaprio png

Vestea că Leonardo Di Caprio, 47 de ani, ar fi implicat într-o nouă idilă a surprins pe mulți, mai ales că acest lucru s-a întâmplat la puțin timp după ce vedeta pusese punct unei relații de patru ani, cu modelul american Camilla Morrone, acum în vârstă de 25 de ani. 

Recent, Maria Beregova a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru postul de radio australian, Sydney 2 DayFm, despre zvonul că ar avea o idilă cu celebrul actor. Modelul a recunoscut că este o mare fană a filmului Titanic, însă a subliniat că nu dorește să ofere mai multe detalii despre viața ei personală. 

Nu pot să-mi închipui că există cineva care nu a văzut filmul, iar dacă nu l-ați văzut, vă sfătuiesc să o faceți cât mai curând. 

Beregova a vorbit de asemenea și despre faptul că numărul urmăritorilor de pe contul ei de Instagram a crescut vertiginos din momentul în care s-a zvonit că ar avea o relație cu Leonardo Di Caprio.

"Ce se întâmplă pe Instagram este un lucru, iar viața reală este cu totul altceva. Am simțit o anumită zânzanie pe social-media, dar mă concentrez pe mesajele pozitive, evit energiile negative.", a mai adăugat Maria Beregova în acdrul interviului. 

Nu rata nici: Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

Cum a fost văzută Beregova pentru prima dată, după ce s-a zvonit că ar fi într-o relație cu Di Caprio?

Presupusa iubită a lui Di Caprio, Maria Beregova, a defilat pe străzile din capitala britanică, îmbrăcată într-o ținută neagră mulată, formată din colanți, ce-i punea în evidență picioarele lungi și o bluză strâmtă care îi accentua bustul. Tânărul fotomodel a abordat o atitudine foarte nonșalantă, cu părul șaten lung lăsat să-i curgă pe umeri și un machiaj natural, ce-i lăsa la vedere trăsăturile fine. Asemenea unei adevărate pasionate de modă, Maria Beregova a combinat ținuta cu o pereche de bocanci foarte în vogă. Toate de brand. Ea a și postat pe Instagram lista cu numele celebrelor firme de la care era accesorizată. 

Vezi și: Cei mai bine plătiți actori în 2022! Tom Cruise, Brad Pitt și DiCaprio și-au mărit considerabil averea

Zvonurile că Maria Beregova și Di Caprio sunt mai mult decât prieteni au început atunci când cei doi au fost fotografiați împreună în St Tropez, în luna iulie. Beregova se afla la acel moment într-o vacanță, fiind proaspăt divorțată de soțul ei, Ahmed Masoud Abdelhafid, în vârstă de 30 de ani.

Interesant și: Iubirile neîmplinite ale Rihannei! Leonardo di Caprio și miliardarul Hassan Jameel n-au rezistat alături de vedetă

Faptul că Di Caprio s-a despărțit de fosta lui parteneră, după ce aceasta a împlinit 25 de ani, alimentează zvonurile de la Hollywood, potrivit cărora actorul din Titanic nu se implică în relații cu femei mai în vârstă de 25 de ani. 

Iubita lui Di Caprio, legături cu regimul Gaddafi?

Tânăra ucraineană a revenit la numele de fată Beregova în timpul vacanței la St. Tropez, unde a petrecut mai mult timp în compania lui Leonardo Di Caprio. 

Fostul ei soț Abdelhafid, care conduce un adevărat imperiu în domeniul modei și al imobiliarelor, în Monaco, este nepotul fostului ministru de Interne al Libiei, Massoud Abdelhafid, un susținător loial al lui Gaddafi. Massoud Abdelhafid Senior a fost etichetat drept „mâna dreaptă” și „enciclopedia ambulantă” a dictatorului libian Gadaffi.

După ce Gaddafi a fost demis de la conducere și ucis, Massoud Senior a evadat la Cairo, unde a murit din cauza problemelor de sănătate în 2015.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net