Jennifer Aniston l-a făcut pe Brad Pitt să aștepte 9 luni pentru sex! Detalii picante despre fostul cuplu

Ultima actualizare:

    Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005Foto: Getty
Jennifer Aniston și Brad Pitt au divorțat în 2005Foto: Getty

Jennifer Aniston și fostul ei soț Brad Pitt au fost unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood după ce perechea s-a logodit la numai cinci luni după ce au început relați - dar se pare că au așteptat mult mai mult pentru a face sex.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au zguduit Hollywoodul și lumea showbiz-ului când și-au început relația, în 1998. Fețele lor erau pe coperta fiecărei reviste și era greu să eviți povestea lor de dragoste. Timp de cinci luni, au fost iubiți, iar Brad i-a pus marea întrebare lui lui Jennifer în 1999. În anul următor s-au căsătorit, înainte de a divorța cinci ani mai târziu, la începutul anului 2005. Cu toate acestea, se pare că - potrivit zvonurilor - Jennifer l-a făcut pe bărbatul ei să aștepte nouă luni pentru sex, adică au fost logodiți înainte de a întreține relații intime, potrivit Daily Star.


    Jennifer și Brad s-au revăzut în 2020Foto: Getty
Jennifer și Brad s-au revăzut în 2020Foto: Getty

O sursă apropiată de cuplu a explicat pentru The Mirror că, în timp ce majoritatea cuplurilor nou-logodite nu iau această decizie, Jennifer l-ar fi făcut pe Brad să aștepte nouă luni din cauza îngrijorării că sexul le „va strica relația”. "A fost cel mai înțelept lucru pe care Jennifer l-ar fi putut face. Imaginați-vă că îi spuneți lui Brad Pitt să aștepte pentru sex. Nu s-a întâmplat niciodată - cel puțin nu până atunci”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net