Jennifer Aniston și Sandra Bullock „au împărțit” un iubit, dar au rămas prietene pe viață. Detaliul neștiut despre actrița din Speed

Ultima actualizare:

Sandra Bullock a împlinit recent 59 de ani ani, iar prietena ei Jennifer Aniston a marcat ziua specială cu câteva fotografii pe care le-a postat pe rețelele sociale. Cu ocazia asta, Jennifer a dezvăluit și cum își alintă prietena. Aniston și Bullock au devenit prietene de nedespărțit, după ce au avut amândouă același iubit.

image

Cine este actorul cu care s-au iubit cele două actrițe

Sandra Bullock și Jeniffer Aniston sunt de nedespărțit. Prietenia lor adună deja peste 30 de ani și a început la scurt timp după ce actorul Tate Donovan le-a făcut cunoștință. Amândouă trăiseră o idilă alături de frumosul actor.

„Tate a dat dovadă de multă răbdare, având în vedere că s-a întâlnit cu noi două”, a glumit Bullock. „Noi am făcut parte din tipologie lui de femei”, a spus Aniston, în timp ce Sandra a completat: „Talentate, amuzante, drăguțe, generoase”, au glumit ele într-un interviu despre prietenia lor.

Cum o numește Jennifer pe Sandra

Odată cu aniversarea vârstei de 59 de ani, Jennifer Aniston a dezvăluit fanilor săi cum își alintă prietena.

image

Ea a postat o fotografie, în care Sandra Bullock bea dintr-o cană pe care este o caricatură cu Aniston. Fotografia are mesajul „La Mulți ani Sand-a-La!!!”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

În colajul postat pe rețelele sociale de Jeniffer Aniston, apar fotografii cu cele două actrițe din tinerețe, dar și alături de Courteney Cox, o altă prietenă bună a lui Aniston și o fotografie de grup.

image

Un rol a marcat-o pe viață pe Sandra Bullock. Se teme de hackeri și nu are conturi online 

Sandra Bullock este o raritate la Hollywood în ceea ce privește activitatea online. În timp ce vedetele din întreaga lume au o activitate intensă pe rețelele socială, Bullock nu are niciun cont pe rețele sociale și se ține foarte departe de orice activitate online

La baza acestei decizii stă un rol pe care Sandra Bullock l-a interpretat în anii 90.

Am învățat multe. Am întâlnit hackeri adevărați și îmi amintesc că oamenii ziceau: 'Chiar există?' Era ceva atât de străin pentru toată lumea", a spus Sandra Bullock, mai în glumă, mai în serios, dezvăluind că a învățat multe în perioada în care a jucat rolul unui programator la o companie de software, ce a demascat o întreagă conspirație guvernamentală.

Și în 2018, Bullock a vorbit despre subiectul Instagram, spunând atunci că nu se simte datoare să-și facă cont, că ar fi tentată să spună o mulțime de lucruri nelalocul lor și că este prea leneșă pentru a avea o activitate constantă pe rețele, scrie NY Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net