Jennifer Lopez, cu numele iubitului la gât


    A dost pozată de paparazzi la cumpărături în MonacoFoto: Profimedia
A dost pozată de paparazzi la cumpărături în MonacoFoto: Profimedia

Jennifer Lopez poartă numele iubitului la gât! Ea fost văzută recent purtând un lănțișor cu litere care alcătuiau numele Ben, al lui Ben Affleck, în Monaco.

Jennifer Lopez (52 de ani) poartă numele iubitului, Ben Affleck (48 de ani), la gât! Ea a fost pozată cu un lănțișor pe care străluceau literele B E N, la cumpărături în Monaco. Diva era foarte elegantă, îmbrăcată în alb, cu o geantă Valentino Garavani. JLo și Ben Affleck au confirmat oficial că se iubesc cu o poză în care se sărutau pe care au postat-o pe o rețea socială, cu prilejul aniversării ei. Diva a împlinit 52 de ani la 24 iulie. Jennifer Lopez și Ben Affleck vorbesc deja despre un viitor împreună. A dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

Adio, nuntă? Jennifer Lopez, fără inelul de logodnă la o ședință foto. Clipul de pe plajă face ravagii

Jennifer Lopez, ce faci cu mâna acolo?

Relația lor e serioasă

J.Lo și Ben au mai fost cuplați între 2002 și 2003. Ei au reluat legătura, iar relația lor e serioasă și vor să dureze mult timp, a precizat sursa mai sus citată. Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck după ce a pus punct relației de patru ani cu Alex Rodriguez (45 de ani). Ben Affleck a fost însurat cu Jennifer Garner (49 de ani) între 2005 și 2018, când au divorțat după ce Garner a descoperit că o înșelat cu bona copiilor, Christine Ouzounian. Ben Affleck are o avere de 150 de milioane de dolari și a rămas singur după ce actrița Ana de Armas (33 de ani) l-a părăsit pentru că nu îi plăcea viața din Los Angeles. Affleck și J.Lo s-au despărțit după ce Ben a avut o aventură cu actrița Tammy Morris. Jennifer Lopez poartă numele iubitului la gât!  

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
FotoJet jpg
horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg