Jennifer Lopez, ținută provocatoare pe covorul roșu. Vedeta face furori la 55 de ani. FOTO

Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a furat toate privirile, sâmbătă, în cadrul AFI Fest la celebrul TCL Chinese Theatre de la Hollywood. Vedeta a avut un look îndrăzneț, punându-și în evidență picioarele bine lucrate. JLo continuă să facă impresie atunci când alege să participe la evenimente mondene importante. 

Jennifer Lopez Foto: Profimedia
Jennifer Lopez Foto: Profimedia

 Cum a apărut Jennifer în cadrul AFI Fest la celebrul TCL Chinese Theatre de la Hollywood

Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, și-a pus în evidență piciorele bine lucrate într-o fustă mini roz pudră, pe care a combinat-o cu o cămașă albă și o jachetă albă supradimensionată pe deasupra. Ea și-a accesorizat ținuta cu o poșetă albă și o pereche de pantofi crem cu platformă. Ea și-a pus în evidență trăsăturile de "sirenă" cu machiaj, potrivit Daily Mail.

Jennifer Lopez Foto: Profimedia
Jennifer Lopez Foto: Profimedia

Cum și-a făcut apariția Jennifer Lopez la premiera filmului produs de Ben Affleck

"Unstoppable" este un film biografic sportiv, cu Jharrel Jerome, în rolul luptătorului profesionist Anthony Robles, cu JLo într-un rol secundar - în rolul mamei sale Judy.  "Unstoppable" a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto luna trecută. 

Jennifer Lopez a furat și atunci toate privirile la premiera filmului „Unstoppable”. Diva latino a bifat pe atunci o apariție spectaculoasă pe covorul roșu într-o rochie Tamara Ralph, decorată cu paiete argintii și cu decupaje laterale îndrăznețe, iar cei prezenți la eveniment au putut vedea faptul că Jennifer nu a purtat lenjerie intimă.

Ce spunea cântăreața despre divorțul de Ben Affleck

Recent, cântăreața a făcut mărturisiri emoționante după divorțul de Ben Affleck. Jennifer a vorbit într-un interviu acordat recent despre separarea de fostul soț și a afirmat că nu dorește să întâlnească pe altcineva momentan. „Trebuie să fii sănătos. Trebuie să fii complet, dacă vrei ceva mai complet. Trebuie să fii bun pe cont propriu. Am crezut că am învățat asta, dar nu am făcut-o”, mărturisea ea la începutul lunii octombrie. Jennifer a mărturisit, de asemenea, că nu regretă nimic din cele întâmplate: „Nicio secundă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
madalina ghenea jpg
paris hilton gettyimages jpg
movie theater 2502213 1280 jpg
oana roman jpg
banner vacante png
Adele  jpg
banner diana enache png
banner raluca podea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net