Jessica Alves, desfigurată din cauza operațiilor estetice! A cheltuit peste 700.000 de lire sterline ca să arate așa

Ultima actualizare:

Rodrigo Alves, cunoscută din anul 2020 sub numele de Jessica Alves, are o poveste de viață impresionantă. La 38 de ani, Jessica a trecut pragul cabinetului medicului estetician de numeroase ori și declară, fără reținere, că are peste 100 de intervenții chirurgicale! 

Jessica Alves este dependentă de operațiile estetice
Jessica Alves este dependentă de operațiile estetice

Rodrigo Alves s-a născut în Brazilia, dar a devenit cunoscut și în Marea Britanie după ce a participat la mai multe emisiuni televizate în care a vorbit despre adicția sa față de operațiile estetice.

Citește și: Bărbatul perfect s-a transformat în păpușă Barbie! Cum arată acum Rodrigo Alves 

Rodrigo a fost supranumit păpușa Ken, însă în anul 2020 a avut curajul de a dezvălui oamenilor adevărata sa sexualitate. Rodrigo s-a afișat public complet schimbat și de atunci a început un lung șir de proceduri complexe pentru a deveni femeie.

În prezent. Rodrigo folosește numele de Jessica și este de nerecunoscut! Are un posterior demn de Kim Kardashian și niște sâni voluminoși. 

Din păcate, nu am putea spune că pasiunea Jessicăi pentru operațiile estetice i-a asigurat o înfățișare de model. Vedeta pare să fie desfigurată de la atât de multe intervenții, dar cu siguranță nu se va opri aici cu procedurile pentru că, așa cum recunoștea chiar ea, este dependentă de intervențiile estetice. 

Zilele trecute, Jessica Alves s-a fotografiat în costum de baie și s-a mândrit cu trupul pe care îl are. Deși există și persoane care îi critică deciziile, Jessica are o comunitate numeroasă de admiratori care o încurajează să facă ce-i dictează inima, nu standardele societății. 

Jessica Alves a cheltuit o avere pe operațiile estetice 

Jessica a cheltuit peste 700.000 de lire sterline pentru a arăta așa cum este în prezent. Dacă vă întrebați de unde are atât de mulți bani și cum își permite să îi cheltuie pe operații, răspunsul este unul cât se poate de simplu.

Jessica a primit o moștenire fabuloasă din partea bunicilor. În plus, lucrează în domeniul imobiliar și câștigă sume frumoase de bani și din aparițiile televizate. În anul 2018, averea sa era estimată la 30 de milioane de lire sterline!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net
image
actualitate.net