Katy Perry, goală pe coperta noului ei album!

Ultima actualizare:

Katy Perry (39 de ani) le-a oferit o surpriză fanilor ei! La câteva luni după ce a anunțat că va scoate un nou album, al șaselea din carieră, cântăreața americană a publicat coperta acestuia.

Katy Perry, goală pe coperta albumului 143
Katy Perry își promovează muzica dezbrăcată (Foto: Instagram)

În imagine, vedeta apare aproape goală în centrul unui vârtej cosmic albastru și roșu. Albumul intitulat „143”, care este cod pentru „Te iubesc”, va fi lansat pe 20 septembrie. „Mi-am propus să creez un album dance-pop îndrăzneț, exuberant, de sărbătoare, cu expresia simbolică 143 numerică a iubirii ca mesaj central”, a declarat vedeta, care deține o avere de 400 de milioane de dolari.

Katy Perry a lansat pe 11 iulie single-ul „Woman’s World”, produs de Dr. Luke, Vaughn Oliver, Aaron Joseph și Rocco Did It Again!. Katy Perry se iubește cu actorul Orlando Bloom (47 de ani), alături de care are o fetiță, Diasy Dove (3 ani).

Katy Perry a negat că a folosit Ozempic pentru a slăbi

Au apărut recent zvonuri că artista ar fi folosit Ozempic, un medicament utilizat pentru tratarea diabetului. Cu toate acestea, surse apropiate de Katy Perry au afirmat că ea a slăbit în mod natural. Cântăreața a renunțat la alimentele procesate și la alcool, urmând exemplul logodnicului ei, actorul britanic Orlando Bloom, care este obsedat de sport.

Ea adoră mâncărurile condimentate, puiul prăjit și dulciurile. Recent, a devenit mai disciplinată în ceea ce privește mâncarea și a decis să urmeze dieta lui Orlando Bloom. A făcut mai mult sport, pentru că vrea să susțină câteva spectacole de promovare a noului album, iar pentru asta și-a dorit să arate bine. Orlando a ajutat-o. Mănâncă și se antrenează exact ca el. A renunțat complet la alimentele procesate și la băuturile alcoolice.

Arată incredibil pentru că respectă cu strictețe acest stil de viață nou. Pierderea ei în greutate nu are legătură cu Ozempic sau cu alte medicamente. A muncit din greu și mănâncă sănătos!”, a declarat o sursă din anturajul lui Katy Perry, conform tabloidului britanic Daily Mail. Artista și Orlando Bloom au împreună o fetiță pe nume Daisy (3 ani).  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net