Kevin Costner și Morgan Freeman, colaborare cu România pentru un nou serial cu spioni

Ultima actualizare:

Şi actorii Kevin Costner și Morgan Freeman colaborează cu România. Noul film realizat de Big Dreams Entertainment în colaborare cu casele lor de producție – Territory Pictures, respectiv Revelations Entertainment –, intitulat „The Gray House”, se filmează deja la noi în țară.

Filmările au înceut deja, în primăvară, și se realizează exclusiv la noi, prin Castel Film, până în august inclusiv, potrivit site-ului urban.ro. Este vorba despre o dramă istorică ce spune povestea a trei femei care au fondat prima rețea de spionaj americană, reușind astfel să răstarne destinul Războiului Civil American, în favoarea Nordului.

Kevin Costner nu este străin de România și nici de Castel Film. Celebrul actor a mai lucrat la noi în țară, cu aceeași casă de producție, tot pentru un film istoric, în care a fost şi protagonist – „Hatfields & McCoys”.

Așa cum menționează aceeaşi sursă, miniseria „The Gray House” este un film produs de companiile lui Kevin Costner (Territory Pictures) și Morgan Freeman (Revelations Entertainment), împreună cu Big Dreams Entertainment.

Producția urmărește povestea nespusă a femeilor care au răsturnat destinul Războiului Civil American, în favoarea Nordului. O doamnă din înalta societate a Richmondului, reușește să pună bazele primei rețele de spionaj de succes formată din femei, operând chiar sub nasul Înaltului Comandament. Acestea își riscă viața și libertatea pentru a salva democrația americană. Miniseria are 6 episoade de câte o oră fiecare și va fi disponibilă publicului anul viitor.

„Sunt încântat să îmi unesc forțele cu prietenii mei"

Kevin Costner nu e străin de România și nici de Castel Film. Celebrul actor a mai lucrat în România, cu aceeași casă de producție locală, tot pentru un film istoric în care era protagonist – „Hatfields & McCoys”.

The Gray House este o poveste adevărată, nespusă, despre trei eroi aboliționiști uimitor de curajoși din timpul Războiului Civil, care s-au întâmplat să fie femei. Având o pasiune pentru istorie, este întotdeauna o satisfacție personală să împărtășesc povești cu straturi bogate despre eroii necunoscuți ai Americii. Sunt încântat să îmi unesc forțele cu prietenii mei, Leslie Greif și Morgan Freeman, pentru a produce această saga epică importantă”, a declarat, Kevin Costner, atunci când s-a anunțat acest proiect.

The Gray House" se bazează pe un scenariu original scris de Greif și Darrell Fetty (The Offer, Texas Rising) și de John Sayles (Lonestar, 8 Men Out), nominalizat la Oscar, iar regizorul producției este britanicul Roland Jofeenominalizat la premiile Oscar pentru „The Killing Fields”. El a mai regizat filme precum „The Mission”, „Texas Rising”, câștigându-și reputația cu seriile „Bill Brand’ și „Play for Today”.

Serviciile de producție vor fi asigurate de Castel Film România, unul dintre cele mai mari studiouri de film din Europa de Est. Castel Film a asigurat, în trecut, servicii de producție pentru proiecte precum „Cold Mountain", „Borat", „The Nun", „Hatfields & McCoys", „Around The World În 80 Days". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net