Leonardo DiCaprio, luat peste picior de un fost jucător de fotbal: „Clubul are peste 25 de ani, de ce să ştie?”

Leonardo DiCaprio se pare că nu este fan al fostbalului. Actorul a devenit viral pe rețelele de socializare, cât și în lumea sportului, după ce a afirmat că nu a auzit de Arsenal. Afirmația sa nu i-a picat prea bine fostului fotbalist Mesut Ozil, care a ținut să-l critice pe starul din „Titanic” şi „Lupul de pe Wall Street”.

Leonardo DiCaprio, luat peste picior de un fost jucător de fotbal / Foto: Arhiva Click!
Leonardo DiCaprio, luat peste picior de un fost jucător de fotbal / Foto: Arhiva Click!

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la Hollywood și, după cum se știe, este recunoscut în lumea artistică pentru că nu e interesat de relații cu femei care au mai mult de 25 de ani. Dar se pare că celebrul actor nu prea le are cu sportul, cel puțin atunci când vine vorba de fotbal.

Prezent la Londra, în Leicester Square, pentru lansarea unei pelicule, actorului i s-ar fi cerut și opinia despre fotbal, iar răspunsul oferit a arătat lipsa mare de cunoştinţe, având în vedere că nu a știut ce este Arsenal: „Ce-i Arsenal?! Nu știu ce este”, ar fi spus, amuzat, Leonardo DiCaprio, după ce ar fi fost întrebat de un reprezentant mass-media. Astfel, declarație oferită de actor a devenit rapid virală pe rețelele de socializare și a fost preluată de toate publicațiile mari ale lumii.

„Arsenal Football Club are peste 25 de ani...”

Mesut Ozil, în vârstă de 35 de ani, fostul internaţional german, s-a retras din activitate, dar încă urmăreşte îndeaproape ultimele noutăţi din fotbal, astfel că, nu a ratat ocazia de a răspunde starului de la Hollywood: „Arsenal Football Club are peste 25 de ani... Aşa că de ce ar trebui să ştie?”, a scris Mesut Özil pe reţeaua de socializare X (fostul Twitter).

Ironia lui Mesut Ozil are legătură cu istoria partenerelor lui DiCaprio. Este de notorietate faptul că Leonardo DiCaprio se întâlnește cu femei sub 25 de ani. Chiar recent, starul de la Hollyood a fost surprins în compania lui Lottie Moss, sora de 25 de ani a fostei lui iubite, modelul Kate Moss.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net