Vedeta din România care susține că a fost curtată de Leonardo DiCaprio. „Mi-a făcut avansuri...”

Ultima actualizare:

Se știe că celebrul actor Leonardo DiCaprio (48 de ani) este dorit de femeile din întreaga lume, motiv pentru care probabil se afișează de fiecare dată cu o altă iubită. Însă, se pare că vedeta de la Hollywood are o atracție aparte pentru femeile mai tinere și majoritatea relațiilor sale au fost cu fete sub vârsta de 25 de ani. Și iată că, actorul i-ar fi făcut avansuri și unui model de la noi din țară, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Vedata care susține că a fost curtată de Leonardo DiCaprio / Foto: Colaj GettyImages/Pixabay
Vedata care susține că a fost curtată de Leonardo DiCaprio / Foto: Colaj GettyImages/Pixabay

Vedeta cu o carieră internațională în industria modelingului și considerată una dintre cele mai frumoase femei din România care susține că a fost curtată de celebrul actor Leonardo DiCaprio este nimeni alta decât Gina Chirilă, în vârstă de 29 de ani, soția lui Bogdan Vlădău.

Se știe că Gina este pe lista celor mai atrăgătoare femei din România și nu doar actorul american i-ar fi făcut avansuri și ar fi fost cucerit de frumusețea ei, ci și Danielle Cavalli sau Adrian Grenier ar fi încercat să-i intre în grații. Cariera i-a oferit oportunitatea de a călători în multe țări ale lumii și de a cunoaște foarte multe persoane celebre. Soția lui Bogdan Vlădău a dezvăluit că l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio la Festivalul de Film de la Cannes 2023, iar acesta i-ar fi făcut avansuri.

Gina Chirilă: „Probabil că el credea că aveam 23-24”

Gina Chirilă l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio la  Festivalul Cannes 2023 / Foto: Arhiva Click!
Gina Chirilă l-a întâlnit pe Leonardo DiCaprio la Festivalul Cannes 2023 / Foto: Arhiva Click!

Și nu este de mirare că celebrul actor și-a încercat norocul, având în vedere că Gina Chirilă a defilat pe covorul roșu într-o rochie de culoare albă, mulată pe corp, care îi punea foarte bine în evidență silueta de invidiat, accesorii prețioase și un ruj roșu care a dat o notă de eleganță. Vedeta a vorbit despre întâlnirea cu actorul în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24 (de ani - n.r)”, a spus Gina Chirilă în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net