Lottie, sora mai mică a lui Kate Moss, fără sutien și cu lenjeria intimă la vedere!

image
Lottie Moss a făcut furori, pe o stradă din LondraFoto: Profimedia

Lottie Moss (21 de ani) a făcut furori pe covorul roșu, la un eveniment recent. Superba blondă a venit îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte scurtă și transparentă.

Sora mai mică a lui Kate Moss a losat totuul la vedere și a fost în centrul atenției datorită ținutei pe care a ales-o, marți (18 iunie), în Covent Garden din Londra. Curajoasa Lottie Moss, pe numele său real Charlotte Moss și-a lăsat lenjeria intimă la vedere, dar și sânii. Modelul a ales să nu poarte sutien la această rochie și a întors toate privirile, la The Petersham Restaurant. 

image
Lottie Moss are 21 de ani

Lottie Moss este și ea model

image
Lottie Moss este un model de succes

Lottie Moss îi calcă pe urme celebrei ei surori. Deși are tot 1.68 înălțime, blondina și-a construit o carieră în lumea modellingului, urmând exemplul lui Kate Moss, care chiar dacă a fost scundă a reușit să fie un model de top. Kate lucrează în industria modellingului de patru decenii și a apărut pe coperta revistei Voge UK de 30 de ori.

Lottie Moss își petrece timpul făcând naveta între Londra și Los Angeles. Modelul nu ratează nicio petrecere din showbiz și se asigură că numele ei apare în toate ziarele tabloide. Lottie Moss a debutat în 2014, în Teen Vogue, și a semnat un contract cu angenția Storm Models Management. Vedeta este foarte populară pe rețeaua de socializare Instagram, unde are 269.000 de fani. 

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
niculina stoican   facebook jpg
img (3) jpg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
rachetă balistică lansată de coreea de sud foto AFP jpg
Pamela Popa profesor Teach for Romania FOTO arhiva personala (3) jpg
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp