Lumea muzicii rock este în doliu. Solistul celebrei trupe Crazy Town a fost găsit mort în casă. Avea doar 49 de ani. VIDEO

Shifty Shellshock, liderul trupei rap rock Crazy Town, cunoscută pentru hitul „Butterfly”, a murit la vârsta de 49 de ani.

Până în prezent, cauza decesului nu a fost dezvăluită / foto: arhiva personala
Până în prezent, cauza decesului nu a fost dezvăluită / foto: arhiva personala

Conform Los Angeles County Medical Examiner's, Shellshock, al cărui nume la naștere era Seth Binzer, a decedat luni, la reședința sa. Până în prezent, cauza decesului nu a fost dezvăluită, anunță News.ro. 

Shifty Shellshock și-a început cariera muzicală în anii '90, când l-a cunoscut pe co-fondatorul Crazy Town, Bret Mazur, în 1992.

Cei doi au început să creeze muzică sub numele de Brimstone Sluggers, dar până în 1999, trupa a adoptat numele de Crazy Town. Formația s-a extins pentru a include membri talentați precum Rust Epique, James Bradley Jr. (cunoscut sub numele de JBJ), Doug Miller, Adam Goldstein (cunoscut sub numele de DJ AM) și Antonio Lorenzo "Trouble" Valli.

Ascensiunea Crazy Town și Impactul lui Shifty Shellshock

Albumul de debut al Crazy Town, „The Gift of Game”, a fost lansat în noiembrie 1999, marcând începutul succesului trupei. Cu acest album, Crazy Town a reușit să capteze atenția publicului și a primit oportunitatea de a susține turneul Red Hot Chili Peppers.

Momentul culminant al carierei lor a venit în octombrie 2000, când au lansat „Butterfly” ca al treilea single de pe albumul „The Gift of Game”.

Piesa a devenit un fenomen internațional, ajungând pe locul 1 în Billboard Hot 100 timp de două săptămâni consecutiv, și rămâne cel mai mare hit al trupei până în prezent.

Shifty Shellshock a lăsat în urmă o moștenire muzicală semnificativă și trei copii: Halo, Gage și Phoenix.

Viața sa a fost marcată de atât realizări artistice impresionante, cât și de lupte personale, dar contribuțiile sale la muzica rap rock și impactul său asupra fanilor rămân de neuitat. În ciuda provocărilor și dificultăților, Shellshock a reușit să creeze piese care au rezonat cu o generație întreagă, iar moștenirea sa va continua să inspire muzicieni și fani deopotrivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net