Madonna are un nou iubit tinerel? Diva de 64 de ani s-a pozat la brațul unui musculos

Ultima actualizare:

Madonna (64 de ani) pare că face colecție de bărbați tineri! După despărțirea de modelul Andrew Darnell (23 de ani), diva muzicii pop ar fi pus ochii pe un antrenor de box, alături de care s-a fotografiat recent.

Madonna și-ar fi tras un nou iubit tinerel (Foto: Instagram)
Madonna și-ar fi tras un nou iubit tinerel (Foto: Instagram)

Între Madonna și presupusul ei iubit este o diferență de 36 de ani

Madonna a fost într-o relație de doar cinci luni cu manechinul Andrew Darnell. Imediat după despărțire, legendara cântăreața n-a stat prea mult pe gânduri și s-a afișat la brațul unui alt bărbat tânăr. Este vorba despre boxerul Josh Popper (29 de ani), despre care se spune că îi va antrena copiii Madonnei, la o sală de sport din New York. Între cei doi este o diferență de vârstă de 35 de ani.

Josh Popper a publicat, pe contul său de Instagram, o serie de fotografii în care apare lângă Madonna, iar fanii din lumea întreagă au început să speculeze că antrenorul de box este noul iubit al artistei.

Într-o lume condusă de bărbați, există întotdeauna excepții”, a scris Madonna, în dreptul fotografiilor în care apare alături de Josh. 

Surse apropiate de artista americană au declarat, pentru Mail Online, că zvonurile sunt cât se poate de adevărate și că Josh Popper este într-adevăr noua cucerire din palmaresul Madonnei. 

Cu toate acestea, nici Popper, nici Madonna nu au vorbit public despre presupusa lor relație de iubire. Spre deosebire cântăreață, sportivul se bucură de o viață relativ modestă.

El a fost cândva un fotbalist promițător, reprezentant al Universitatății Rowan din Glassboro, New Jersey, de la care a absolvit în 2015. Mai târziu, a încercat să facă parte din două echipe NFL, dar nu a reușit să fie ales.

În 2020, luptătorul și-a deschis propria sală de sport în New York, acolo unde este în prezent unul dintre câțiva antrenori care predau box adulților și copiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net