Marc Anthony s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 31 de ani! Cine e superba Nadia Ferreira

Ultima actualizare:

Iubirea nu ține cont de vârstă! Marc Anthony (54 de ani) tocmai s-a căsătorit cu modelul paraguayan Nadia Ferreira (23 de ani), după o logodnă de doar opt luni. Petrecerea fastuasă a avut loc sâmbătă, la Muzeul de Artă Pérez Miami. A fost oficiată de primarul orașului Miami, Francisc al X-lea Suárez, și au primit, de asemenea, binecuvântarea religioasă a Părintelui Jorge.

Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au căsătorit sâmbătă (foto: Instagram)
Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au căsătorit sâmbătă (foto: Instagram)

Citește și: Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay! Diferența de vârstă dintre ei este enormă 

Mireasa a purtat o rochie Galia Lahav, cu detalii din dantelă cu accente florale și o trenă lungă, în timp ce mirele a optat pentru un costum Christian Dior. Marc, care are o avere de 80 de milioane de dolari, i-a avut pe David Beckham și Carlos Slim drept cavaleri de onoare. Beckham a participat împreună cu soția sa, Victoria Beckham.

Pentru Nadia, domnișoara de onoare a fost prietena ei, María Elena Torruco, care este căsătorită cu Carlos Slim Domit, fiul cel mare al lui Carlos Slim. Printre alți invitați de renume s-au numărat Salma Hayek, Maluma, Romeo Santos, Lin Manuel Miranda și Luis Fonsi.

Mireasa a purtat o rochie de Galia Lahav, iar Marc un costum de Christian Dior (foto: Captură video)
Mireasa a purtat o rochie de Galia Lahav, iar Marc un costum de Christian Dior (foto: Captură video)

Iată și: Marc Anthony și-a tras o nouă iubită 

Cântărețul este la cea de a patra căsnicie

Noua soție a muzicianului a fost Miss Universe Paraguay în 2021, iar cei doi s-au logodit în urmă cu opt luni, pe 13 mai. Nadia a anunțat atunci vestea logodnei pe Instagram cu o fotografie a unui inel cu diamant, care avea o piatră mare în mijloc și două pietre mai mici pe laterale.

Aceasta este prima căsătorie pentru Ferreira și a patra pentru cântărețul latino-american. Anthony a fost căsătorit anterior cu Dayanara Torres (48 de ani), Jennifer Lopez (53 de ani) și Shannon De Lima (34 de ani).

La nuntă nu au participat fosta sa soție Jennifer Lopez, noul ei soț Ben Affleck (49 de ani) și nici gemenii de 14 ani ai fostului cuplu, Emme și Max. Dar, înainte de nuntă, Jennifer ar fi trimis flori cuplului. „Jen a încetat să mai aibă o părere despre viața romantică a lui Marc cu mult timp în urmă. Au trecut atâția ani de când s-au despărțit în acest moment și amândoi sunt cu alți oameni.”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife la începutul lunii mai.

S-au logodit în luna mai a anului trecut (foto: Instagram)
S-au logodit în luna mai a anului trecut (foto: Instagram)

Vezi și: Marc Anthony s-a mutat deja cu noua iubită în vila lui din Florida 

Au fost prezenți membri ai familiei

Printre membrii familiei prezenți s-au numărat mama Nadiei - Lucy Ferriera, fratele lui Marc - Bigram Zayas, și fiii cântărețului, Cristian, în vârstă de 21 de ani, și Ryan, de 19 ani, pe care îi împarte cu prima soție Dayanara Torres, actriță și Miss Universe în 1993. Cei doi fii nu au putut rata acest moment special pentru tatăl lor, și au dezvăluit că sunt în relații bune cu noua lor mamă vitregă.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net