Margot Robbie, cu mama la premiera noului său film!

Două frumuseți! Joi seară, Margot Robbie (32 de ani) a luat-o pe mama ei, Sarie Kessler (65 de ani), la premiera noului său film, „Babylon”, în Los Angeles. Și-au coordonat ținutele și au venit îmbrăcate în negru, pe covorul roșu.

Margot Robbie, la brațul mamei sale, pe covorul roșu  (Foto: Profimedia)
Margot Robbie, la brațul mamei sale, pe covorul roșu (Foto: Profimedia)

Și-au coordonat ținutele

Foto: Getty Images

Tânăra actriță a optat pentru o rochie asimetrică, decupată în zona abdomenului, cu glugă. Mama ei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat o rochie decoltată, cu un design floral pe umeri. Margot a părut nespus de bucuroasă că o are pe mama ei lângă ea, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Citește și: Delia şi Alina Eremia s-au transformat în fantastica Harley Quinn. Poze spectaculoase

Robbie, care are o avere de 26 de milioane de dolari, interpretează rolul actriței în devenire Nellie LaRoy, în Hollywoodul anilor 1920. Ea joacă în film alături de Brad Pitt și o distribuție plină de vedete, care îi include pe Tobey Maguire, Olivia Wilde și Eric Roberts. „N-am muncit niciodată atât de mult pentru un rol. A fost epuizant.”, a mărturisit Margot, într-un interviu acordat revistei WSJ.

Margot Robbie și mama ei au o relație specială

Sarie i-a crescut singură pe Margot Robbie și pe cei trei frați ai ei, Anya, Cameron și Lachlan,  în Queensland, Australia. Tatăl lor, Doug Robbie, este un magnat australian, care a părăsit-o pe Margot pe frații ei când erau mai mici. Sarie a susținut întotdeauna visele actoricești ale lui Margot. Și în numărul din septembrie 2019 al revistei Vogue Australia, Margot Robbie a dezvăluit că și-a cheltuit primul salariu câștigat din actorie pentru mama ei. Margot i-a explicat lui Sarie, că a folosit banii pentru a-și rambursa datoria pe care o avea față de ea.

Vezi și: „Noua Angelina” le face furioase pe nevestele actorilor de la Hollywood

"Am vrut să mă revanșez, mamă. Nu-ţi aminteşti? Eram atât de îndatorată la tine, până la sfârșitul clasei a 12-a', a explicat ea. „Am scris tot ce-ți datoram pe o foaie de hârtie și de fiecare dată când primeam un salariu îmi plăteam datoria, dar apoi am păstrat bucata de hârtie pentru că a fost atât de satisfăcător la sfârșit să știu că am plătit toată datoria".

Primul rol important al lui Margot a venit în 2008, când a debutat în serialul "Neighbours", unde a jucat-o pe Donna Freedman - rol pe care l-a jucat timp de trei ani. Dar în 2011, Hollywood a remarcat-o pe deplin, iar superba blondă a început să aibe interviuri pentru emisiuni și filme din SUA.

Iată șiBlonda sexy din “Lupul de pe Wall Street”, Margot Robbie, măritată?

De atunci, a jucat în mai multe blockbustere, printre care "The Wolf of Wall Street" (2013), "Suicide Squad" (2016) și "I, Tonya" (2018). Cel din urmă i-a adus lui Margot prima ei nominalizare la Oscar la categoria Cea mai bună actriță.

A doua ei nominalizare a venit în 2020 pentru rolul din "Bombshell" (2019). A fost în cursa pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Cel mai recent rol al lui Margot în "Babylon" se bazează pe scandaloasa Clara Bow, o femme-fatale de la Hollywood și primul sex-simbol al erei mute cinematografiei.

"Bablyon" este regizat de Damien Chazelle, care a avut succes anterior cu "Whiplash", muzicalul premiat cu Oscar La La Land și apreciatul "First Man", care l-a avut pe Ryan Gosling în rolul lui Neil Armstrong.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net