La 16 ani vindea sandvişuri, acum e superstar. Margot Robbie a povestit cum a ajuns actriţă

Ultima actualizare:

    La vârsta de 17 ani
La vârsta de 17 ani

De la viaţă modestă la vedetă internaţională! Actriţa Margot Robbie a dezvăluit cum a reuşit să se lanseze. În adolescenţă, vindea sandvişuri ca angajată la un restaurant.

La 16 ani vindea sendvişuri, la 31 de ani este vedetă internaţională cu o avere de 26 de milioane de dolari. Margot Robbie a povestit în premieră că, în adolescenţă, s-a angajat la un restaurant Subway după ce a crescut la o fermă de fructe din Queensland, Australia.

La 17 ani, s-a mutat în Melbourne şi în 2008 a prins primul rol în serialul ”Vecinii”, în care a interpretat-o pe Donna Freedom. În 2011, s-a mutat în SUA şi după câteva roluri minore, a reuşit să fie distribuită în filmul ”Lupul de pe Wall Street” şi să fie soţia lui Leonardo DiCaprio, pe marile ecrane.

Însă, în ciuda succesului său extraordinar, Margot, care a fost nominalizată la premiul Oscar, spune că încă are mari emoţii când este în faţa camerelor de filmare.


    În prezent este o divă sexy
În prezent este o divă sexy

”Încă am mari crize de neîncredere. Încă îmi spun că nu sunt bună actriţă, că nu pot să fac ce mi se cere. De câte ori joc într-un film îi spun soţului meu: Nu cred că pot face asta. Iar el mereu mă încurajează că fac bine ce fac şi că va fi bine”, spune vedeta.

În timp ce a jucat în filmul ”Legnda lui Tarzan”, locuia într-o casă din Clapham, Marea Britanie, împreună cu şase prieteni, pe care i-a cunoscut la filmări, înclusiv împreună cu asistentul de regie Tom Ackerley (31 de ani), care i-a devenit soţ în 2016.

În prezent ea şi Tom locuiesc într-o casă de 3 milioane $ din Hollywood, pe care au cumpărat-o în 2017. Dar au fost vremuri în care a dormit într-un hostel din Amsterdam şi în Anglia a dormit într-un cort. Nu a uitat niciodată viaţa modestă pe care a dus-o şi nu face niciodată mofturi la nimic.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net