Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri. Evan Rachel Wood l-a acuzat de abuz


    Marilyn Manson și Evan Rachel WoodFoto: Getty
Marilyn Manson și Evan Rachel WoodFoto: Getty

Starul american Marilyn Manson a fost abandonat de casa de discuri cu care colabora, după acuzaţiile de abuz făcute de actriţa Evan Rachel Wood, care i-a fost parteneră mai mulţi ani. Actrița a povestit în ultimii ani că a fost victima violenţei domestice, însă luni a dezvăluit că în spatele abuzurilor suferite a stat Brian Hugh Warner, cunoscut drept Marilyn Manson.

Loma Vista Recordings, care a lansat cele mai recente trei albume ale lui Manson, a anunţat luni seară că încheie colaborarea cu acesta.

„În lumina acuzaţiilor tulburătoare făcute astăzi de Evan Rachel Wood şi alte femei care spun că Marilyn Manson le-a abuzat, Loma Vista va înceta din acest moment să mai promoveze albumul său actual. Având în vedere această evoluţie îngrijorătoare a lucrurilor, am decis să nu mai lucrăm cu Marilyn Manson la proiecte viitoare”, a fost transmis într-un comunicat, potrivit news.ro.

"Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos"

Evan Rachel Wood a declarat în 2016, pentru revista Rolling Stone, că a fost violată în trecut şi că a fost victimă a violenţei domestice. Fiind suspectat de presă, Manson a emis toamna trecută un comunicat în care nega orice greşeală.

Luni, într-un mesaj publicat pe Instagram actriţa a mărturisit: „Numele celui care m-a abuzat este Brian Warner, cunoscut lumii ca Marilyn Manson. A început să mă curteze când eram adolescentă şi, în mod groaznic, m-a abuzat ani. Am fost îndoctrinată şi manipulată spre supunere. Nu îmi mai este teamă de represalii, defăimare sau şantaj. Sunt aici să vorbesc despre acest om periculos şi să apelez la multele industrii care l-au susţinut, înainte de a mai distruge alte vieţi. Sunt alături de numeroasele victime care nu vor mai rămâne tăcute”. În februarie 2018, Wood a povestit în Congresul Statelor Unite ale Americii despre experienţa pe care a trăit-o ca victimă a abuzului sexual.

În 2019, ea a creat Phoenix Act, un proiect de lege prin care este cerută extinderea termenului de prescripţie a violenţei domestice de la trei ani la cinci ani. Guvernatorul statului California, Gavin Newson, a semnat legea în octombrie 2019, iar ea a intrat în vigoare în ianuarie 2020. Relaţia dintre ei a devenit publică în 2007, când actriţa avea vârsta de 19 ani, iar cântăreţul, 38. S-au logodit în 2010, iar un an mai târziu s-au despărţit.

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png