La ce chinuri a supus-o Marilyn Manson pe Evan Rachel Wood, când erau împreună: violuri în somn, droguri, avort. «Încă îmi e teamă de el»

Actriţa Evan Rachel Wood a povestit întreg calvarul prin care a trecut pe vremea când era într-o relaţie cu Marilyn Manson. Ea a declarat că a fost drogată, violate în somn şi la un pas de sinucidere din cauza cântăreţului. Evan Rachel Wood a mai spus că a trebuit chiar să facă un avort, pentru că Manson refuza orice mijloc de contraceptive.

Evan Rachel wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri groaznice foto: AFP
Evan Rachel wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri groaznice foto: AFP

Evan Rachel Wood, în vârstă de 34 de ani, a detaliat abuzurile la care a fost supusă într-un documentar, “Phoenix Rising”, care va fi difuzat pe HBO, în data de 15 martie, conform dailymail.co.uk.

Actriţa, cunoscută pentru roluri precum cel din serialul “Westworld”, avea doar 18 ani când a început, în 2006, relaţia cu Manson, pe atunci în vârstă de 37 de ani. Evan a povestit că artistul pe numele real Brian Warner, o droga şi îi dădea pastile de adormt şi apoi o viola în somn. “Mă trezeam şi încearcam să îmi dau seama ce se întâmplă şi mă gândeam că mai bine nu mă mişc şi mă prefac că dorm încontinuare”, a spus Evan.

Evan Rachel Wood a încercat să se sinucidă după un avort

Evan a fost obligată să facă un avort, în 2011, pentru că Manson refuza să se protejeze în vreun fel în timpul actului sexual şi nici nu îi dădea ei voie să ia pastile contraceptive.

“A venit cu mine la clinică, dar nu m-a ajutat în vreun fel. După ce s-a terminat, m-a pus să îi fac de mâncare. Mi-am spus că ar trebui să mă odihnesc, că trupul meu a trecut printr-o trauma, dar lui nu îi păsa”, a mai adăugat Evan Rachel Wood.

Mai mult, actriţa a fost atât de trumatizată de avort, încât a încercat chiar săp se sinucidă. “M-am dus la baie, am luat o bucată de sticlă şi am încercat să îmi tai venele. Când m-am trezit, după tentativă, m-am simţit ca o altă persoană, am sunat-o pe mama şi i-am spus ce s-a întâmplat şi că am nevoie de ajutor”, a povestit Evan Rachel Wood.

Evan Rachel Wood foto: AFP
Evan Rachel Wood foto: AFP

Evan Rachel Wood, forţată să facă sex într-un clip al lui Manson

În acelaşi documentar, actriţa americană a mai povestit că, pe când avea 19 ani, Manson a violat-o în faţa mai multor oameni, într-un videoclip al său. “Lucrurile nu au decurs conform planului, trebuia să fie o scenă de sex simulat, dar el m-a penetrat pe bune. Era un haos total pe platou, nu m-am simţit deloc în siguranţă. A fost traumatizant, nu ştiam cum să spun nu sau să mă feresc de astfel de lucruri. Am fost forţată să fac sex”, a mărturisit Evan Rachel Wood.

De atfel, Evan a mai povestit că şi prima lor întâlnire a fost una ciudată. Ea a avea 18 ani atunci, iar Manson a insistat să iasă cu el pentru că ar fi vrut să colaboreze împreună. A dus-o acasă la el, unde i-a dat să bea absint, apoi a sărutat-o. “M-am simţit ciudat, nu eram tocmai atrasă de el”, a povestit Evan Rachel Wood.

Marilyn Manson, mesaje anti-semitice pentru iubita evreică

Ba chiar, Evan a mai dezvăluit că Manson era obsedat de nazişti, deşi ştia că ea e evreică. Nu doar că avea tot felul de obiecte naziste în casă, dar o dată, Manson a scris “Ucideţi toţi evrei” la capul patului, pe partea unde dormea Evan.

“Nu îmi amintesc să nu îmi fi fost vreodată teamă. Încă îmi e teamă de el, dar trebuie să vorbesc despre asta public. Am primit mesaje în care am fost ameninţată, Brian mi-a spus că ştie unde stau, mi-a spus că îmi va distruge întreaga familie. Am un copil şi îmi e teamă. Dar trebuie să fie pedepsit. E un monstru”, a concluzionat Evan Rachel Wood.

Marilyn Manson foto: AFP
Marilyn Manson foto: AFP

MarilynManson a dat-o în judecată pentru defăimare

Marilyn Mason a negat vehement acuzaţiile de abuz aduse de Evan Rachel Wood şi a dat-o, recent, în judecat. Artistul a spus că ea şi restul femeilor care l-au acuzat de abuz mint şi au fabricat poveşti pentru a-I distruge viaţa.

De când Evan Rachel Wood a dezvăluit chinul la care a fost supusă, alte femei au mărturisit că au fost victimele lui Manson. Cântăreţul este anchetat, iar casa de discuri şi agenţii lui au încheiat contractele cu el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net