Meat Loaf ar fi murit bolnav de Covid

21 ianuarie 2022

Surse au declarat pentru TMZ că Meat LOaf a anulat o cină de afaceri la începutul acestei săptămâni, după ce s-a îmbolnăvit grav de Covid, scrie The Sun.

meat loaf a murit jpg

Nu este clar dacă Meat Loaf a fost vaccinat.

Se știa faptul că artistul suferea de afecțiuni cardiace, prin urmare nu este o surpriză faptul că oganismul său și așa foarte încercat nu a mai rezistat în fața virusului SARS-CoV-2.

Vedeta a vândut milioane de albume în întreaga lume, trilogia Bat Out Of Hell fiind printre cele mai populare oferte muzicale ale sale.

El a fost onorat cu Premiul Eroului la ceremonia anuală de muzică Q Awards din 2016, pe care a dedicat-o eroilor de zi cu zi și a cerut oamenilor să „aducă dragostea înapoi în această lume”.

Într-un omagiu sfâșietor postat pe pagina oficială de Facebook a vedetei familia a dezvăluit că acesta a murit joi seară. El a fost vegheta tot timpul de soția și copiii săi. 

Legendarul cântăreț Meat Loaf este cunoscut pentru melodii precum „I’d Do Anything for Love” şi „Two Out of Three Ain’t Bad”. Câştigătorul premiului Grammy, născut Marvin Lee Aday, a murit joi, iarcauza morții sale ar fi infecția cu Covid-19, spun surse pentru The Sun. 

Meat Loaf concert jpg

Albumele sale, printre care se remarcă trilogia ”Bat Out of Hell”, ”Bat Out of Hell II: Back into Hell” şi ”Bat Out of Hell III: The Monster is Loose”, s-au vândut în peste 80 de milioane de copii. Unul dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul său este ” "I'd Do Anything for Love”, pentru care rockerul american a fost recompensat cu un premiu Grammy.

Meat Loaf a jucat şi în câteva filme de succes, precum  ”The Rocky Horror Picture Show” (1975), ”Fight Club” (1999) şi ”The 51st State” (2002). A apărut şi în câteva seriale TV - ”Monk”, ”Glee”, ”South Park”, ”Dr. House” şi ”Tales from the Crypt”.

meat loaf deces jpg

Vestea morții, transmisă într-un mesaj pe Facebook

  „Inimile noastre sunt frânte să anunţe că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară având-o pe soţia sa Deborah alături. Fiicele sale Pearl şi Amanda şi prietenii apropiaţi au fost cu el în ultimele 24 de ore”, se arată într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook a artistului.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg