Mesajul lui Maluma, după concertul din București. Cum și-a spălat greșeala din trecut

Ultima actualizare:

Starul columbian Maluma a susținut un concert la București, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 8-9 aprilie, în cadrul turneului „Papi Juancho Maluma World Tour”, bucurându-se de o atmosferă incendiară din partea fanilor români, care au venit să îl vadă în număr mare. Acesta a publicat la scurt timp, în mediul online, și un mesaj dedicat publicului care i-a fost alături!

Maluma, mesaj pentru români, după concertul din București Foto: Instagram
Maluma, mesaj pentru români, după concertul din București Foto: Instagram

Admiratorii săi din România au cântat și au dansat alături de Maluma, pe ritmurile celor mai cunoscute piese ale artistului, iar la final, acesta a fost extrem de recunoscător pentru toată energia bună primită în timpul concertului din țara noastră.

Maluma, mesaj pentru români, după concertul său din București

Astfel, starul internațional a decis să publice mai multe mesaje de mulțumire în mediul online, adresându-se direct publicului care a fost în sală să îl susțină. De data aceasta, cântărețul s-a declarat impresionat de vibe-ul bun pe care l-a obținut din partea celor prezenți, spălându-și astfel greșeala din trecut.

Amintim că în urma concertului din 2018, acesta a publicat un mesaj controversat la adresa românilor, insinuând atunci că poporul nostru nu prea știe limbile engleză sau spaniolă, dar cu toate acestea îi cântă melodiile. Mulți i-au luat artistului apărarea la vremea respectivă, susținând că acesta nu a intenționat să insulte, ci doar a formulat prost propoziția, însă alții, printre care și Sebastian Coțofană, l-au taxat pe cântăreț. Filmulețul lui poate fi urmărit AICI.

În prezent însă, în secțiunea „Story” de pe platforma Instagram, Maluma a publicat mai multe filmulețe în care le mulțumea românilor pentru atmosfera de la concertul lui, în care se declara foarte încântat de vizita în țara noastră, de oamenii pe care i-a cunoscut aici și de primirea pe care aceștia i-au făcut-o, per total. 

Maluma și Nicole Cherry s-au pozat împreună

Se pare că Maluma s-a înțeles de minune și cu Nicole Cherry, artista pe care el a ales-o să îi cânte în deschiderea concertului. Cei doi s-au și pozat împreună, iar Nicole a publicat imaginea pe contul personal de Instagram, spre bucuria admiratorilor celor doi. În trecut, Maluma a cântat și alături de Andra, făcând show la Romexpo.

Maluma, luat prin surprindere de o fană, la concertul din București

Concertul artistului columbian a fost lipsit de incidente neplăcute, din fericire, însă un moment amuzant a marcat seara, cu siguranță. În timp ce Maluma cânta, una dintre admiratoarele sale din public a aruncat lenjeria intimă pe scenă, iar starul a rămas fără cuvinte preț de câteva secunde, în timp ce a ridicat articolul vestimentar de jos.

Acesta s-a uitat confuz ulterior la lenjeria intimă, spre amuzamentul celor din public, după care a izbucnit în râs și și-a continuat show-ul.

Citește și: Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București

Maluma, artistul din Columbia care a cunoscut faima internațională

În vârstă de 28 de ani, Juan Luis Londoño Arias sau, pe numele lui de secenă, Maluma, este un cântăreţ şi compozitor din Columbia, care a cunoscut faima internațională după mai multe colaborări de succes. Amintim că acesta a cântat, de-a lungul carierei sale, alături de artiști mari precum Thalía, Ricky Martin, Shakira, Madonna și Jennifer Lopez.

Acesta a primit și mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, dar şi Billboard Music Awards.

Citește și: Cum și-au făcut încălzirea Maluma și Andra, înainte de marele concert al columbianului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net