Michael Jackson, video tulburător postat de fiul său! «A încercat să ne avertizeze»

Fiul lui Michael Jackson, Prince, a publicat un clip video cu tatăl său, după crimele de la școala din Texas. În imaginile postate pe internet, regele muzicii pop e surprins transmițând un mesaj cutremurător încă de acum două decenii.

stanga
dreapta
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
Michael Jackson arăta ca un om extrem de bolnav în momentul morții sale jpeg
michael jackson foto guliver/getty images
Michael Jackson jpeg
michael jackson smooth criminal
9 11 ani de la moartea lui michael jackson 1 jpg jpeg
10 11 ani de la moartea lui michael jackson 10 jpg jpeg
1 11 ani de la moartea lui michael jackson 2 jpg jpeg
4 quincy jones si michael jackson 2 jpg jpeg

19 copii și 2 adulți au fost uciși zilele trecute într-o școală din Texas. Criminalul este un adolescent în vârstă de 18 ani, care și-a cumpărat arme de ziua lui. Tragedia a mișcat tot poporul american, iar fiul legendarului Michael Jackson a ținut să scoată la suprafață mesajul pe care tatăl său l-a transmis în trecut.

Avertismentul regelui muzicii pop a fost înregistrat în 2001, cu opt ani înainte de moartea superstarului, conform The Mirror. În videoclip, Michael, plin de amărăciune, afirmă: "cine dintre noi ar fi crezut că sunetul copiilor de la locurile lor de joacă va fi înlocuit de zgomotul armelor în școlile noastre.”

Ce spunea Michael Jackson despre crimele din școli, în urmă cu 20 de ani?

În clipul video postat de fiul său, celebrul cântăreț se întreabă dacă ar fi crezut cineva „că sunetul unei fetițe care sare coarda va fi umbrit de strigătele frenetice ale copiilor care fug din calea gloanțelor.”

„Cu toate acestea, în loc să ne iubim mai mult copiii, instalăm detectoare de metale în școlile noastre”, afirma Michael Jackson, în 2001.

Mesaje de susținere după imaginile publicate cu Michael Jackson. „Putea vedea înaintea oricui calea acestei lumi”

Nenumărați fani și celebrități s-au grăbit să reacționeze la postarea lui Prince Jackson. Sora mai mare a lui Michael Jackson, Latoya a scris că este „atât de tristă” și că postarea trebuie distribuită mai departe.

  • „Îmi doresc ca Michael să fie încă aici. El ar fi continuat să facă o astfel de diferență. El a făcut atât de multe pentru lumea noastră. Putea vedea înaintea oricui calea acestei lumi. Mi-e foarte dor de el", a scris un fan.
  • „Oamenii cred că totul abia a început! Acest lucru nu este nou! Tatăl tău a încercat din greu să ne avertizeze”, a menționat o altă persoană pe Istangram.
  • „Mulțumesc Prince. Trebuie să ne exprimăm și să acționăm în numele tatălui tău”, a transmis un alt fan marcat de tragedia din Texas și de cuvintele lui Michael Jackson.

Supranumit regele muzicii pop, Michael Jackson s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009. Fabuloasa lui carieră e presarată de multe controverse, dar și de acțiuni emoționante în care cerea o lume mai bună. Melodii precum Earth Song sau Heal The World au trecut testul timpului și vor rămâne cu noi pentru totdeauna.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png