Modelul Rachel McCord, poziții provocatoare la piscina unui hotel! A purtat un costum de baie prin care s-a văzut tot

Christy Powers și Rachel McCord
Christy Powers și Rachel McCord

Manechinul Rachel McCord (31 de ani) a pozat în ipostaze incendiare, într-un costum de baie care nu acoperă mai nimic! Focoasa blondă a petrecut Ziua Națională a Americii, 4 iulie, alături de modelul Chrisy Powers și de soțul ei, milionarul Rick Schirmer, la Hotelul Peer din Hollywood.

Rachel McCord a lăsat puțin loc imaginației într-un costum de baie minuscul, care i-a evidențiat silueta suplă. Fundul bombat și sânii mici s-au văzut perfect prin piesa vestimentară. Blondina s-a răcorit la piscina hotelului, alături de prietena ei Chrisy Powers și de soțul ei, antreprenorul Rick Schirmer. Blondina și prietena ei s-au asortat în costume de baie. Ambele au ales culoarea roșu aprins, pentru o zi de plajă și de baie petrecută la piscina de lux de la Hotelul Peer.

Rachel McCord și soțul ei, Rick Schirmer
Rachel McCord și soțul ei, Rick Schirmer

Și modelel mănâncă fast-food! Pentru că e zi de sărbătoare, fetele au vrut să se răsfețe și au dat iama în pizza. Rachel mcCord și Chrisy Powers s-au relaxat la plajă pe șezlonguri, în timp ce soțul blondinei le-a făcut poze și le-a comandat tot ce și-au dorit de la barul și restaurantul hotelului de cinci stele.

Și modelele mănâncă pizza! Au demonstrat-o Christy Powers și Rachel McCord
Și modelele mănâncă pizza! Au demonstrat-o Christy Powers și Rachel McCord

Rachel McCord provine dintr-o familie conservatoare


    Rachel McCord și soțul ei, Rick SchirmerFoto: Profimedia
Rachel McCord și soțul ei, Rick SchirmerFoto: Profimedia

Rachel McCord s-a căsătorit în decembrie 2013 și susține că soțul ei a fost cel care a adus-o pe culmile succesului. Modelul vine dintr-o familie strictă și religioasă, cu o situație materială precară. Familia ei a locuit într-o parcare de rulote toată copilăria acesteia. Ea este cea mai mică dintre cele trei fete ale familiei. La doar 13 ani a început să muncească pentru a-și întreține surorile. Tatăl lui Rachel McCord este preot și nu prea a fost de acord cu cariera ei de manechin și actriță. Rachel McCord a pozat pentru mai multe publicații celebre, printre care Vogue, Forbes și People. Ea a avut un rol minor în filmul „A mini Movie”, dar și în alte seriale și documentare. 

Acum, Rachel McCord duce o viață de lux alături de milionarul Rick Schirmer. El a fost implicat în promovarea mai multor brand-uri de renume precum  Disney, Coca-Cola și Universal Studios.

Citește și

Așa scene doar în Baywatch mai vezi! Bomba sexy a rămas complet goală pe plajă, în timp ce se schimba

Cea mai sexy prezentatoare meteo a încins atmosfera într-un costum de baie minuscul! Fanii au rămas mască

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png