Meghan Markle, analizată de un expert în limbaj corporal: «A avut un comportament ostil!»

Ultima actualizare:

A reapărut în atenția publicului un videoclip cu Meghan Markle (40 de ani), realizat înainte de a-l întâlni pe Prințul Harry (37 de ani), în care aceasta ar fi dat dovadă de «un comportament ostil». Pe atunci bruneta era doar o actriță americană relativ cunoscută. 

Meghan Markle ar fi avut un comportament ostil în timpul unui interviu Foto: captură video
Meghan Markle ar fi avut un comportament ostil în timpul unui interviu Foto: captură video

Meghan Markle s-a bucurat de adevărata celebritate abia după ce l-a cunoscut pe prințul Harry, alături de care are doi copii, Archie (2 ani) și Lilibet (6 luni). Interviul pe care l-a scos la suprafață un expert descifrarea limbajului corporal la fost realizat pe vremea când Meghan juca în serialul american «Suits».

Expertul în limbaj corporal Jesus Enrique Rosas a declarat că în timpul interviului, fostei actrițe americane i-a scăpat «masca» de persoană drăguță și amabilă, pe care a folosit-o adesea în public, relatează tabloidul britanic The Sun.

În timpul interviului mențional reporterul Ruben Jay pare să-și amestece din greșeală pliantele cu întrebări, în timp ce își prezintă invitata, pe Meghan Markle.

Rosas s-a concentrat asupra reacției lui Meghan Markle în timpul întârzierii reporterului și a spus că a prezentat «expresie facială compusă», ceea ce înseamnă că a emis, fără să vrea, numeroase semnale.

Ce tic nervos a dezvoltat Meghan Markle

El a explicat: «Când un analist observă o expresie compusă, trebuie să judeci care este cuvântul corect pentru a defini ceea ce vezi? Aceasta se datorează faptului că expresiile compuse pot avea orice fel de combinație facială. În acest caz, părerea mea personală este că văd ostilitate. Meghan a avut un comportament ostil!»

Un alt exemplu pe care l-a dat a fost atunci când Meghan se uită la intervievator, pare că își strânge maxilarul, ceea ce indică o stare de nervozitate.

Jesus Enrique Rosas a mai explicat că: «Strângerea maxilarului, de cele mai multe ori, încearcă să elibereze stresul. Înseamnă asta că Meghan este supărată sau nervoasă tot timpul? Poate că nu. Dar se pare că ea a adaptat strângerea maxilarului ca pe un tic nervos... Dar dacă a adoptat asta ca pe un tic nervos, asta indică faptul că, la un moment dat, a avut aceste crize intense de emoții, care au necesitat acea evadare facială.»

Apoi, analistul a încercat să rezume expresiile soției prințului Harry cu o teorie simplă.

«Trebuie să le priviți pe toate ca pe un sistem și este mult mai ușor dacă reduceți expresiile la semnificațiile lor cele mai simple. În primul rând, lui Meghan Markle îi este greu să arate zâmbete autentice. În al doilea rând, îi este extrem de dificil să-și ascundă tensiunea... Și trei, pare că vrea să dețină controlul asupra narațiunii pentru că pare prea afectată de bărbatul cu care vorbește.», a povestit expertul în videoclipul său de pe Youtube.

El a subliniat, de asemenea, momentul în care Meghan l-a atenționat pe reporter că se uită la altcineva decât ea și că i-a scris și numele greșit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net