Fotografia care i-a convins pe Meghan și Harry să părăsească familia regală. Regina: «Nu vom avea nevoie de aceasta»

image
Meghan Markle și prințul Harry au fost foarte nemulțumiți de o decizie a reginei Elisabetafoto: Getty Images

O fotografie publicată pe contul de Instagram al familiei regale, la 25 decembrie 2019, înfățișând-o pe regina Elisabeta a II-a alături de câteva portrete de familie, ar fi reprezentat unul dintre factorii au grăbit plecarea lui Meghan Markle și a prințului Harry din familia regală, în luna ianuarie a anului următor.

În fiecare an, la sfârșitul lunii decembrie, regina Elisabeta a II-a le urează un an nou fericit supușilor Coroanei, prin intermediul unui mesaj însoțit de o imagine de Crăciun. Regina a respectat tradiția și în 2019, iar la 25 decembrie a postat pe contul oficial al familie regale de pe Instagram o fotografie în care apare singură la birou, alături de câteva portrete de familie.

Într-o fotografie îi putem vedea pe prințul William și pe Kate Middleton, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte și micuțul Louis, în altă imagine sunt prințul Charles și Camilla, iar într-o fotografie alb negru îl vedem pe regele George VI, tatăl Elisabetei.

Un singur cuplu princiar lipsește la apel, prințul Harry și soția sa de origine americană Meghan Markle. Scriitorul american Christopher Andersen, autorul cărții ”Diana și fiii săi”, susține că decizia reginei i-ar fi întristat foarte mult pe ducii de Sussex.

”Unul dintre prietenii lui Harry mi-a zis că acesta s-ar fi simțit cumva șters din familie”, a dezvăluit scriitorul pentru revista US Weekly. Cu un an înainte, ducele și ducesa de Sussex fuseseră prezenți în fotografia de Crăciun a reginei. De aici deducem, așadar, că tensiunile erau foarte prezente în familia regală încă de la finalul anului 2019.

Fotografia discordiei. Cum i-a scos regina din cadru pe Meghan și Harry

Potrivit lui Christopher Andersen, absența acestei imagini ar fi grăbit faimosul Megxit, informație confirmată de o sursă apropiată ducelui de Sussex. Se pare că imaginea apare într-un video în care regina își prezintă preferințele pentru portretul de Crăciun. ”La un moment dat, chiar înainte să rostească discursul în fața realizatorului înregistrării festive, regina e întrebată ce fotografii dorește să aibă în prim plan”, a explicat scriitorul. După ce s-a uitat la fotografia cu familia nepotului ei mai mic, regina ar fi spus ”Nu vom avea nevoie de aceasta”.

Câteva săptămâni după acest moment, la 8 ianuarie 2020, prințul Harry și Meghan Markle anunțau că părăsesc familia regală și renunță la rolul de membri seniori în serviciul Coroanei britanice. E de urmărit dacă anul acesta, regina va așeza din nou portretul familiei prințului Harry pe biroul de la care îți salută supușii de sărbători.

Citește și:

O carte biografică aruncă în aer liniștea Casei Regale a Marii Britanii! Harry și William, protagoniștii unui conflict latent

Regina Elisabeta le răspunde lui Meghan și Harry. Monarhul promite să investigheze acuzațiile de rasism

cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
protest sankt petersburg rusia mobilizare foto AFP
image
image
image
image
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg
seceta