Nicolas Cage a ajuns la Cluj! N-a fost așteptat de niciun fan la aeroport

Ultima actualizare:

    Nicolas Cage, de nerecunoscut pe aeroportul din ClujFoto: stiridecluj.ro
Nicolas Cage, de nerecunoscut pe aeroportul din ClujFoto: stiridecluj.ro

Nicolas Cage (55 de ani) a ajuns la Cluj-Napoca, vineri seară (31 mai). Actorul a venit cu o cursă de linie de la Munchen și a vrut să fie luat cu limuzina de pe pistă, însă conducerea Aeroportului din Cluj i-a respinc cererea. Această onoare este rezervată doar șefilor de stat și oficialilor de rang înalt.

Nicolas Cage a fost primit în salonul VIP al Aeroportului din Cluj, apoi a trecut prin terminal și s-a urcat într-un Mercedes. Nu a fost așteptat de niciun fan la sosirea în Cluj-Napoca. Actorul a cerut să nu fie nicio cameră de filmat în preajma lui. Oricum, nu l-ar fi recunoscut nimeni, controversatul star fiind cu o pălărie de cowboy pe cap și cu ochelari de soare.

Nicolas Cage va fi distins cu un premiu la Cluj

Nicolas Cage, alături de Irina Margareta Nistor
Nicolas Cage, alături de Irina Margareta Nistor

Nicolas Cage s-a întâlnit cu criticul de film Irina Margareta Nistor. Actorul americat a fost cazat într-un penthouse delux de la etajul 11 al unui hote din Cluj, relatează stirileprotv.ro.

„Când ai tradus cândva Bodyguard, îți faci prieteni pe viață, care te ocrotesc când te aștepți mai puțin! Am ajuns în preajma lui Nicolas Cage și i-am povestit cum l-am descoperit noi pe video și ne-a ținut de urât, când ne era mai greu. Asta înseamnă TIFF! Și nu-ți mai pasă de ploaie!”, a scris Irina Margareta Nistor pe pagina ei de Facebook.

Nicolas Cage va primi sâmbătă seara (1 iunie) premiul pentru aportul adus cinematografie, La TIFF. Decernarea are loc în Piața Unirii, în fața publicului. Duminică (2 iunie), el are o întâlnire cu fanii, însă a refuzat să discute cu presa.

Citește și

Nicolas Cage trebuie să plătească pensie alimentară pentru 4 zile de căsătorie!

De ce a divorţat Nicolas Cage după numai 4 zile

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net