Nicolas Cage susține că are amintiri încă din pântecele mamei sale. „Vedeam ...”

Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, a apărut pe 1 mai la emisiunea The Late Show cu Stephen Colbert, unde a trebuit să răspundă la o serie de întrebări rapide care l-au determinat să vorbească despre primele sale amintiri.

Nicolas Cage / Foto: EPA
Nicolas Cage / Foto: EPA

Atunci când a fost rugat să dezvăluie care este cea mai veche amintire a sa, răspunsul actorului a surprins pe toată lumea, potrivit publicației The Independent.

În amintirile din pântecele mamei actorul simțea că putea vedea fețe în întuneric

Nicolas Cage susține că are amintiri încă din pântecele mamei sale „Ascultați, știu că sună foarte neconvențional și nu știu dacă este real sau nu, dar câteodată cred că pot să mă întorc până la momentul în care eram în uter și simțeam că pot vedea fețe în întuneric sau ceva de genul acesta”, a afirmat Nicolas.

Știu că sună foarte abstract, dar, oarecum, pare că poate s-a întâmplat.” Apoi Cage a adăugat: „Acum, că nu mai sunt în uter, ar trebui să-mi imaginez că a fost poate vorba de vibrații vocale care au rezonat prin mine în acea perioadă. Asta se întâmplă cu mult timp în urmă. Nu știu. Asta îmi vine în minte. Nici măcar nu știu dacă îmi amintesc că eram în uter, dar mi-a trecut prin minte acest gând.”

În copilărie Nicolas Cage credea că este extraterestru

Revista Rampstyle a publicat un interviu anul trecut, în care actorul a povestit despre copilăria sa. În cadrul interviului a mărturisit că era un copil ciudat și că îi era greu să interacționeze cu ceilalți oameni.

,,Am fost șocat în ziua în care am intrat în cabinetul unui medic, copil fiind, și am descoperit că am organe obișnuite și schelet normal, pentru că eram convins că vin de pe altă planetă.

Dar sensibilitatea sa neobișnuită l-a ajutat să își descopere vocația, a mărturisit actorul, potrivit New York Times.

Acesta recunoștea că a întâmpinat dificultăți în încercarea de a intra în contact cu alți oameni. Așa se face că, în momentul în care l-a văzut pe David Bowie în The Man Who Fell to Earth, a realizat că trebuie să facă ceva, așa că a devenit actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
radhu cumbia jpeg
Gheorghe Visu (State de România) şi Carmen Tănase (Flăcărica) au fost soţi timp de şapte ani, în ”Regina” şi în ”Inimă de ţigan” jpeg
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
image
actualitate.net
image
actualitate.net