Nicolas Cage va fi din nou tată. Soția cu 30 de ani mai mică e gravidă

7 ianuarie 2022

Nicolas Cage va deveni tată a treia oară. Soția lui Riko Shibata, care este cu 30 de ani mai tânără, este gravidă.

article img
Nicolas Cage și Riko Shibata vor avea un copil foto; Getty

”Viitorii părinți sunt peste poate de fericiți”, a declarat un reprezentant al lui Nicolas Cage, notează thesun.co.uk.

Riko, care este cu patru ani mai mica decât fiul cel mai mare al actorului, este a cincea soție a lui Nicolas Cage. Pe lângă Weston Coppola, de 31 de ani, el mai are un fiu de 16, Ka-El Coppola.

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în 2020

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au cunoscut în Japonia, în 2020, prin intermediul unor prieteni comuni. Actorul filma pentru producția ”Prisoners of the Ghostland”. Ei au fost văzuți pentru prima oară împreună în februarie 2020, când Nicolas a dus-o pe Riko la New Orleans, pentru a-I arătat mormântul pe care și ș-a achiziționat deja.

Anunțul logodnei a fost făcut în 2020, după ce Riko a fost cu Nicolas la New York: ”Tocmai a plecat înapoi în Kyoto și eu sunt în Nevada. Suntem foarte fericiți împreună și vrem să petrecem mai mult timp unul cu altul, așa că i-am spus că vreau să mă căsătoresc cu ea și ne-am logodit pe FaceTime”, a povestit actorul la emisiunea radio a fratelui său, Marc Coppola.

Debutul pe covorul roșu l-am avut în iulie 2021, la premiera filmului ”Pig”, în care joacă Nicolas. Ei au mai apărut împreună în noiembrie 2021, la petrecerea GQ Men of the Year, din Los Angeles.

article img
Nicolas Cage și Riko, la petrecerea GQ Men of the Year foto: Getty

Nunta lui Nicolas Cage cu Riko a avut elemente japoneze

Nicolas (57 de ani) și Riko (27 de ani) s-au căsătorit în 16 februarie 2021, în cadrul unei ceremonii mici, la Las Vegas. Data nunții a fost aleasă special: era ziua de naștere a tatălui lui Nicolas, Auust Coppola.

Riko a purtat un kimono de nuntă traditional, făcut în Kyoto, la ceremonia de căsătorie. Ea a pășit spre altar pe piesa ei preferată, ”Winter Song” a trupei japoneze Kiroro.

Nicolas a purtat un tuxedo semnat Tom Ford, iat cuplul a schimbat jurăminte atât după tradiția catolică, cât și cea shinto (religie din Japonia)

Poezii de Walt Whitman și haiku (stil de poezie japonez) au fost rostite la ceremonie. După jurăminte, cuplul și invitații s-au retras pentru o petrecere discrete la casa fostei soții a lui Nicolas, Alice Kim, cu care actorul a rămas bun prieten.

Nicolas Cage, cinci căsnicii la activ

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de patru ori. Cu Alice Kim a fost împreună din 2004 până în 2016 și are un băiat, Kal-El, de 16 ani.

A mai fost însurat cu Patricia Arquette între 1995 și 2001, cu Lisa Marie Presley timp de doi ani și cu Erika Koike, pentru câteva zile în 2019.

Fiul său cel mare, Weston, este dintr-o relație anterioră, cu Christina Fulton, care însă nu i-a fost soție.