Noi detalii despre moartea artistei Sinead O’Connor ies la iveală. Cum a fost găsită în locuința sa din Londra

Poliţia Metropolitană din Londra a anunțat, joi, că moartea cântăreței Sinead O'Connor nu este considerată suspectă. Artista, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă în casa ei din Londra şi a fost declarată decedată la faţa locului, precizează autoritățile, scrie adevărul.ro

Sinead O’Connor a murit brusc, la 56 de ani Foto: Getty Images
Sinead O’Connor a murit brusc, la 56 de ani Foto: Getty Images

Ce a transmis poliția din Londra

„Poliția a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, după ce a fost anunțată că o femeie se află în stare de inconștiență la o adresă rezidențială. Ofițerii s-au prezentat. O femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată moartă la fața locului”, a precizat Poliția metropolitană a Londrei, într-un comunicat de presă emis joi.

Rudele apropiate au fost anunțate. Moartea nu este tratată ca fiind suspectă. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, a mai transmis poliția londoneză. 

O examinare post-mortem pentru a confirma cauza decesului cântăreței pare a fi foarte probabilă, deoarece Sinead O’Connor a murit brusc. Nu este confirmat încă faptul că aceasta a murit în propria locuință.

Ce mesaj postase Sinead O’Connor pe Twitter 

Ultimul mesaj pe Twitter al cântăreței, postat cu doar câteva zile înaintea morții sale, era despre cât de mult îi este dor de fiul ei, Shane O'Connor, care a murit ianuarie 2022, și că se simte „pierdută” fără el.

Artişti din întreaga lume au reacţionat la aflarea veştii

Michael Stipe, solistul trupei REM, muzicianul american Tori Amos şi cântăreţul irlandez Shane MacGowan s-au numărat printre cei care i-au adus cântăreţei un omagiu pentru onestitatea feroce, prezenţa intensă şi spiritul fără compromisuri. 

Cântăreața a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U”. O'Connor - care a avut un palmares de zece albume, iar Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990 - a primit mai devreme în acest an premiul inaugural pentru album clasic irlandez - Classic Irish Album - în cadrul RTE Choice Music Awards.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net