Sinead O'connor a încercat să se sinucidă: «Am decis să-mi urmez fiul»

Sinéad O'Connor a fost internată la spital, la o săptămână după ce fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort.

Artista a spus că nu poate trăi fără fiul ei Foto: Getty Images
Artista a spus că nu poate trăi fără fiul ei Foto: Getty Images

Cântăreața le-a spus fanilor că se duce la spital pentru a primi ajutor după ce a împărtășit o serie de postări tulburătoare pe Twitter în care plănuia să-și ia viața.

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, distrug. Am rămas doar pentru el pe lume. Și acum el a plecat", a scris ea pe Twitter.

Sinead O'Connor a publicat mai multe mesaje tulburătoare

Sinead O'Connor, care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte cu depresia și gânduri de sinucidere în trecut, a continuat spunând că s-a simțit „pierdută” și s-a învinuit pentru moartea fiului ei adolescent.

Mama a patru copii a urmat firul o oră mai târziu, cerându-și scuze pentru postările ei alarmante și asigurându-i pe fani că va căuta asistență medicală.

mi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea", a postat ea, adăugând: "Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere."

Fiul artistei s-a sinucis la 17 ani

Foto: Getty Images/Twitter

Cadavrul lui Shane O'Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut.

O'Connor a anunțat teribila veste pe Twitter, spunând că „frumosul” ei fiu „a decis să pună capăt luptei sale pământești”.

„Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, însăși lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea. "Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace."

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net