Sinead O’Connor pregătește înmormântarea fiului: «Nu știu cum voi putea trăi fără tine»

Sinead O’Connor trece prin coșmarul vieții ei! Niciun părinte nu ar trebui să experimenteze o asemenea durere. Artista de origine irlandeză se pregătește să își înmormânteze fiul adolescent, care s-a sinucis zilele trecute. Shane avea doar 17 ani.

Sinead O’Connor se pregătește să își înmormânteze fiul Foto: Getty/Arhivă
Sinead O’Connor se pregătește să își înmormânteze fiul Foto: Getty/Arhivă

Într-un mesasj sfâșietor, postat pe Twitter, vedeta a vorbit despre durerea ei după moartea lui Shane O'Connor, în vârstă de 17 ani.

Cadavrul fiului lui Sinead O’Connor a fost găsit la câteva zile după ce a dispărut din Spitalul Tallaght din Dublin. Cântăreața a spus într-o serie de postări că acum se pregătește să-și ia rămas bun de la fiul ei.

Sinead O’Connor dă vina pe statul irlandez pentru moartea fiului său

„Shaney, rămâi cu mine. Oriunde ai fi și tu, te rog să rămâi cu mine. Copilul meu. Nu știu cum voi trăi fără tine.”, a scris cântăreața.

Artista în vârstă de 55 de ani a amenințat spitalul cu un proces după ce Shane a dispărut cu două zile înainte de a muri.

„Fie ca Dumnezeu să ierte statul irlandez pentru că eu nu o voi face niciodată”, a mai spus Sinead O’Connor.

Poliția a lansat anterior un apel pentru Shane, alături de o fotografie cu el. Imaginea CCTV îl arăta purtând blugi de culoare închisă, un hanorac negru cu un simbol colorat în față, un top roșu închis și pantofi sport albi.

Însă un purtător de cuvânt al Poliției irlandeze a confirmat că căutarea a fost „stopată” în urma descoperirii unui cadavru: „În urma recuperării unui cadavru în zona Bray din Wicklow, vineri, 7 ianuarie 2022, un apelul privind persoana dispărută în privința lui Shane O'Connor, de 17 ani, a fost respins”.

Mama a patru copii, Sinead, a confirmat tragicul deces al lui Shane - și a împărtășit o poezie pe care a scris-o pentru el.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace.", a scris Sinead O’Connor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net