Ultimele Imagini cu fiul artistei Sinead O'Connor în viață. Băiatul s-a sinucis la 17 ani

Ultima actualizare:

Artista iralndeză Sinead O'Connor trăiește o adevărată dramă. Fiul ei de 17 ani fusese dat dispărut cu câteva zile în urmă, sâmbătă el a fost găsit fără viață. Ultimele imagini cu el au fost făcute păcut publice de către polițiști atunci când se aflau în căutarea adolescentului. 

image

Fiul artistei se afla internat în Spitalul Tallaght din South Dublin atunci când a dispărut fără urmă. Polițiștii au făcut publice mai multe fotografii cu el în încercarea de a-l găsi, iar potrivit informațiilor, el a fost văzut ultima oară pe străzile din South Dublin. Din nefericire, căutările oamenilor legii au avut un deznodământ tragic, iar Shane a fost găsit fără viață. 

Adolescentul fugise din spitalul în care fusese internat

Ultimele imagini cu adolescentul în înfățișează mergând pe stradă. Îmbrăcat într-o pereche de blugi de culoare neagră, un hanorac negru cu un imprimeu colorat și o preche de adidași, fiul artistei a cutreierat străzile în timp ce echipajele îl căutau. 

La scurt timp după ce trupul adolescentului a fost găsit, mama sa a scris un mesaj tragic adresat fiului ei. 

«Aceste rânduri sunt pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaștri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți

Sinead O'Connor, abuzată de propria mamă

Sinead O'Connor a avut o viață dificilă, iar faima de care s-a bucurat nu i-a adus prea multă liniște, după cum ea însăși a declarat. Actrița a declarat, în multiple rânduri că ce simte singură, uitată de lume și că traumele pe care le-a trăit continue să o urmărească și în ziua de astăzi.

În 2017 ea a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar într-un interviu din același an a declarat, pentru Daily Mail, că problemele emoționale cu care se confruntă sunt urmarea faptului că a fost abuzată de propria mamă. 

Mama nu era bine deloc din punct de vedere psihic, aș putea spune că era posedată,deși nu sunt sigură de existența entităților malefice. Deținea o cameră de tortură. Era o persoană care zâmbea sadic atunci când îmi făcea rău, deriva plăcere din durerea mea. Obișnuia să mă oblige să spun că nu sunt bună de nimic în timp ce mă bătea", a povestit Sinead. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net