Fiul lui Sinéad O’Connor s-a sinucis la 17 ani: «Copilul meu, te iubesc!»

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini pentru Sinéad O’Connor! Fiul său de 17 ani s-a sinucis. Adolescentul a fost dat dispărut în urmă cu două zile. Celebra cântăreață a scris un mesaj sfâșietor pe Twiter.

Fiul lui Sinéad O’Connor s-a sinucis Foto: Getty Images
Fiul lui Sinéad O’Connor s-a sinucis Foto: Getty Images

Fiul în vârstă de 17 ani al lui Sinéad O’Connor a fost găsit mort la două zile după ce a fost dat dispărut. Artista le-a spus fanilor că fiul ei „a decis să pună capăt luptei sale pământești”.

Cântăreața irlandeză, în vârstă de 55 de ani, a oferit un omagiu emoționant fiului ei, Shane, pe care îl are din relația cu artistul Donal Lunny, pe Twitter, după ce a confirmat tragedia.

Sinéad O’Connor a transmis un mesaj sfâșietor

Într-un mesaj devastator, ea a scris: «Frumosul meu fiu, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, însăși lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atat de mult. Te rog să fii în pace»

Shane, care a dispărut joi, 5 ianuarie,  a fost unul dintre cei patru copii ai lui Sinead - Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Sinéad, care și-a schimbat numele în Shuhada' Davitt în 2018, a postat de asemenea pe Twitter un o piesă din repertoriul lui Bob Marley pe care i-a dedicat-o lui Shane, descriindu-l pe fiul ei drept „copilul ei cu ochi albaștri” și „lumina vieții mele”.

Ea a scris: «Acesta este pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaștri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți.»

Shane a dispărut la începutul acestei săptămâni și a fost văzut ultima oară în Tallaght, South Dublin, vineri, iar poliția a lansat un apel pentru găsirea adolescentului. 

Zilele trecute, Sinéad a amenințat Spitalul Tallaght cu un proces în cazul în care „fiului meu i se întâmplă ceva”, susținând că Shane a dispărut din spital în timpul supravegherii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net