Frozen de Japonia s-a sinucis! Kanda Sayaka era celebră la nivel mondial

Ultima actualizare:

Cântăreața japoneză Kanda Sayaka, de 35 de ani, care a fost vocea Annei din filmul Frozen a murit după ce a căzut de la etajul 22 al blocului în care locuia. Poliția investighează cazul.

Kanda Sayaka s-a sinucis. Sursa foto: Profimedia
Kanda Sayaka s-a sinucis. Sursa foto: Profimedia

Actrița și muziciana Kanda Sayaka a fost găsită fără suflare într-o baltă de sânge după ce a căzut din apartamentul său situat la etajul șase al unui bloc din Hokkaido, Japonia. Nenorocirea s-a petrecut la 18 decembrie, în jurul orei 21.40. A fost dusă de urgență la spital, dar toate eforturile medicilor de a o resuscita au fost în zadar.

Kanda- fiica actorului japonez Masaki Kanda, de 70 de ani, și a cântăreței Seiko Matsuda, de 59 de ani – a fost vocea prințesei Anna în versiunea japoneză a filmului ”Frozen” realizat de compania Disney în 2013.

„Ne pare rău să dăm o asemenea veste fanilor. Încă nu putem accepta că nu mai e”, a spus agenția care o reprezenta pe defunctă. Kanda Sayaka urma să se producă în muzicalul ” My Fair Lady” la teatrul din Sapporo, capitala insulei muntoase Hokkaido, unde a murit. Takako Matsu, vocea Elsei din varianta niponă a filmului ”Frozen”, spune că a rămas fără cuvinte după moartea fulgerătoare a colegei sale. Poliția cercetează cazul ca pe o sinucidere, dar nu exclude nici posibiltatea unei crime.

Kanda Sayaka a fost căsătorită cu actorul Mitsu Murata. Nunta lor a avut loc în mai 2017. Însă în decembrie 2019 au divorțat. De atunci, ea nu și-a mai refăcut viața. Kanda a absolvit o școală japoneză din Los Angeles în 1999 și a debutat într-un scurt metraj intitulat ”Bean Cake”, care a cucerit trofeul Palme d'Or, în 2001, la Festivalul de la Cannes, Franța.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net